Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο anthropas
Tιμει τον μπετοβλακα καθηγητη μου που ενω 20 ατομα λεγαμε οτι γινεται σεισμος και ενω κουνιοταν το φως αυτος ελεγε οτι πετανε καρεκλες στον απο πανω οροφο και μεταδιδεται ο κραδασμος?
Με τιμει που ενω αυτος εκανε τα δικα του εγω εβαλα μπουφανακι και τσαντα στην πλατη και σηκωθηκα να βγω στο διαδρομο να δω τι γινεται?
Τον τιμει που διανοηθηκε να με εμποδισει και δεν τα καταφερε εννοειται?
Τιμει που μολις βγηκα φωναξα τον λυκειαρχη ο οποιος απευθυνομενος στον καθηγητη ειπε ''καλα ρε μ...κα γιαννη δε τον καταλαβες?'' ''φυγετε σπιτια σας ολοι''
Τιμει το τρελο συστημα εκκενωσης του σχολειου με την κωδικη ονομασια ''οποιος βγει πρωτος εξω ειναι μαγκας'' που τεθηκε με απολυτη επιτυχια σε εφαρμογη?
|
ΩΩΩ ρε αυτά είναι μπράβο.Αν δηλαδή έπεφτε το ταβανι στην κεφάλα του θα έλεγε οτι πετάνε τις έδρες?
Ευγε ναι!!
Ετσι κανενα εμποδιο στο δρόμο σου
Ναιιι,

Αφου δεν ποδοπατήθηκε κανείς μέχρι θανατου όπως σε σόου με πυροτεχνματα στην Κίνα πάλι καλα
Με τιμεί που πρόλαβα ασκήσεις σεισμού στο λύκειο ενω τωρα δεν κάνουνε πια?΄(τουλάχιστο στο δικό μου)
Με τιμεί που ποτέ δεν έμπαινα κάτω απο το θρανίο αλλα καθόμουνα στο περβάζι φωνάζοντας και καλα πανικοβλητη ?
Τιμεί την εύσωμη καθηγήτρια που είχαμε που κόλλησε κάτω απο την έδρα και βγήκε τελευταία?
Αυτές είναι εποχές