Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 14-02-2008, 14:53   #4054 (permalink)
depoina
Super Moderator

Το avatar του χρήστη depoina

Περιοχή: LonDoN
depoina is on a distinguished road
Προεπιλογή Απάντηση: Εκτός Θέματος

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο anthropas Εμφάνιση μηνυμάτων
Σωστα,σχολιαζουμε αγωνες.Ομως αμα ειναι τα ποστ που δεν αναφερονται αποκλειστικα σε αγωνες να σβηνονται τοτε πρεπει να σβηστουν τα μισα ποστ.Εξαλλου το ποστ που εγραψα δεν ηταν με την καμια εκτος θεματος.Επισης θα μπορουσε να ειχε μεταφερθει στο καφενειο

Να μη μας κανουν και Η μοντ τη ζωη δυσκολη ομως

Το ''κοκοκο'' αναφεροταν σε ποστ που τελικα διορθωθηκε,το οποιο μονο σεβασμο και κατανοηση δεν απαιτουσε
Έγραψες κάτι, απάντησε ο Μουσακάς, ξαναέγραψες, ξανααπάντησε εκείνος. Είστε εκτός θέματος. Σβήνεστε. Γιατί να σε μεταφέρω στο καφενείο;;
Ας είχες το μυαλό να την ξεκινήσεις εκεί την άσχετη συζήτησή σου για το πότε παίζεις και αν είναι σαλόνι ή καναπές.

Και φυσικά, για μια ακόμα φορά το θράσος σου δεν έχει όρια. Έγραψες το ίδιο ποστ άλλες δυο φορές, και τις δυο φορές το έσβησα. Σου κάνω παρατήρηση, ξαναγράφεις το ίδιο ποστ και προσθέτεις το προκλητικό spoiler.

Και επειδή είσαι μάγκας, κάνεις έντιτ το τελευταίο ποστ σου (πράγμα που το κάνεις συχνά πυκνά όταν δε σε παίρνει) και ξεκινάς το διάλογο μαζί μου για να μου ζητήσεις και τα ρέστα.

Σβήνω το ποστ που σε κατονομάζω βλαμμένο, γιατί όντως δεν είναι σωστό να χαρακτηρίζουμε κάποιον και αντί να το βουλώσεις μου αρχίζεις τα κοκοκο..

Απάντησέ μου, δεν είσαι για πολλές κλοτσιές ;;
Άμα δε σου αρέσει, να μην ξαναμπεις και να μην ξαναγράψεις. Ή μήπως θες να σου δώσουμε και σένα μοντ να δεις πόσο όμορφα είναι να ανέχεσαι τον κάθε κομπλεξικό ;;

Το σεβασμό δεν τον απαιτείς, τον κερδίζεις. Και μέχρι να το κερδίσεις έχεις πολύ δρόμο μπροστά σου.

Τα παράπονά σου στον Αστρολάβο.
You're the all-singing, all-dancing crap of the world.
Ο χρήστης depoina δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση