Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων
"παραβλεποντας τη φορα με την οποια "μπηκε" στη φαση"
Έχουμε και νοημοσύνη ξέρεις φίλτατε. Την είδαμε όλοι την φάση και τέτοιες γελοιότητες δεν θέλω να ακούω. Έχω δει άπειρες τέτοιες φάσεις που λες ότι λόγο φόρας χτύπησε κάποιος άθελα του έναν αντίπαλο και αυτά τα δικαιολογώ φυσικά ως μη σκόπιμα που πάλι τιμωρούνται με κόκκινη αλλά για το συγκεκριμένο δεν υπάρχει τέτοια δικαιολογία. Η μπάλα βρίσκεται στα μεταξύ των ποδιών του Καράμπελα και ο άλλος το σηκώνει και το προσγειώνει πάνω στο γόνατο!!! του ποδοσφαιριστή. Μετά δεν έχει καν το φιλότιμο να σταματήσει να πέσει πάνω του να του ζητήσει συγνώμη, έστω για τα μάτια του κόσμου να δείξει ότι έχει μετανιώσει και ενδιαφέρεται για τον συνάδελφο του. Ο συγκεκριμένος τύπος κάνει λες και δεν έγινε τίποτα και περιμένει να εκτελεστεί το πλάγιο(ΕΛΕΟΣ). Τέτοιες συμπεριφορές συγνώμη μόνο από αναίσθητα καθίκια συναντάς.
η ένσταση μου όσον αφορά την δήλωση του(την οποία "αναγκάστηκε" να κάνει αφού φωνάζει η μισή Ελλάδα και πολύ αμφιβάλλω αν θα έκανε αν δεν διαμαρτυρόταν κανείς) είναι ότι μόνο γελοίοι τύποι αναφέρουν την 18χρονη θητεία του στα γήπεδα και τον σεβασμό που επέδειξαν προς τους συναδέλφους του και του κανόνες του παιχνιδιού για να δικαιολογήσουν ένα τέτοιο γεγονός που όλοι είδαμε τι έγινε και πως συμπεριφέρθηκε. Είναι σαν να μας δουλεύει όλους κατάμουτρα. Από κάποιον που πάμπολες φορές έχει προσπαθήσει να ξεγελάσει σκόπιμα διαιτητές με ενέργειες του όταν μου προβάλει το ήθος που επέδειξε όλα αυτά τα χρόνια για να μου δικαιολογήσει αυτή του την ενέργεια ενώ τον είδαμε όλοι πόσο ενδιαφέρθηκε μόλις τον χτύπησε το θεωρώ τουλάχιστον γελοίο και απαράδεκτο.
Υ.Γ.1 Επίσης αν θες να ξέρεις έχει ξαναχτυπήσει σοβαρά αντίπαλο ο Γεωργιάδης με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να βάλει τέλος στην καριέρα του ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής του οποίου το όνομα αν θες μπες στο κόπο να το ψάξεις.
Δεν έχω και ποτέ δεν είχα καμία εμπάθεια με κανέναν ποδοσφαιριστή. Εμπάθεια έχω μόνο με τέτοιες ενέργειες και πολύ περισσότερο τέτοιες συμπεριφορές ανθρώπων όπως αυτή του Γεωργιάδη αφού τον έχει χτυπήσει.
Υ.Γ.2 Ελπίζω να μην είσαι ποδοσφαιριστής, γιατί αν και εσύ βάζεις έτσι το πόδι σου για να κλέβεις μπάλες απο αντιπάλους ενώ αυτή είναι στο έδαφος τότε ζήτω που καήκαμε...
Υ.Γ.3 Και έχεις δίκιο, τα κάνουν και άλλοι όπως ο Τσιμπούρ(που είναι και αυτοί καθίκια κατεμε), μόνο που αυτός τα κάνει χρόνια τώρα και έχει τιμωρηθεί αρκετές φόρες στο παρελθόν και θα έπρεπε να τιμωρηθεί και φέτος αρκετές αλλά δεν πιστεύω να βγει ποτέ και να πει "Δεν το ήθελα, το έκανα καταλάθος". Και σου ξαναλέω δεν με πείραξε τόσο το χτύπημα(που έχουν ξαναγίνει στο παρελθόν και μάλλον σίγουρα θα ξαναγίνουν και στο μέλλον) όσο η συμπεριφορά του μετά...
|