Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 06-02-2008, 19:41   #1 (permalink)
lefti
Crazy Bastard

Το avatar του χρήστη lefti

lefti is on a distinguished road
Προεπιλογή Απάντηση: Αθλητικά παρελκόμενα

Αγνοείται ο Κρίστιαν Λελ, τον αναζητούν οικογένεια και συμπαίκτες...

Αγνοούμενος είναι ο ποδοσφαιριστής της Μπάγερν Μονάχου, Κρίστιαν Λελ.

Δεν είναι μόνο ότι δεν έχει πατήσει τις τελευταίες ημέρες στις προπονήσεις των Βαυαρών, αλλά και το ότι... τον έχει χάσει ακόμη και η οιγογένειά του. Όπως είναι φυσικό, η ανησυχία όλων για το τι τελικά συμβαίνει με τον Κρίστιαν Λελ, αυξάνει...

Ο παππούς του 23χρονου άσου της Μπάγερν Μονάχου, έφτασε στο σημείο να επισημάνει πως... «Τον ρώτησα την περασμένη εβδομάδα αν θα μπορέσει να μου βρει εισιτήρια για το παιχνίδι με την Βέρντερ Βρέμης και μου είπε να μην ανησυχώ. Από τότε, δεν έχουμε έρθει σε επαφή. Δεν στάθηκε δυνατό να τον βρω τις τελευταίες ημέρες και δεν μου έδωσε λόγο απουσίας του. Το κινητό του είναι κλειστό και δεν έχει επικοινωνήσει για μέρες, ούτε καν με την μητέρα του».

Από την πλευρά των συμπαικτών του, ο Ζε Ρομπέρτο αρκέστηκε να πει: «Κανείς δεν ξέρει που είναι. Έχει δύο μέρες να φανεί στις προπονήσεις και πραγματικά δεν έχω ιδέα τι πηγαίνει στραβά μαζί του».

Πριν από λίγες εβδομάδες, ο Κρίστιαν Λελ είχε απασχολήσει και πάλι για εξωαγωνιστικούς λόγους, αφού είχε μεθύσει άσχημα στο Μόναχο, με αποτέλεσμα να λογομαχήσει με αστυνομικό και κατόπιν να του επιβληθεί βαρύ πρόστιμο από τους Βαυαρούς.

Πηγή: sportdog.gr