Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 04-02-2008, 02:26   #3218 (permalink)
glazar
Νέο Μέλος

Το avatar του χρήστη glazar

glazar is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην glazar
Προεπιλογή Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Neacel Εμφάνιση μηνυμάτων
Αν δικαιούται να κάνει ένσταση ο ΟΣΦΠ ας την κάνει. Αν υπήρξε παρατυπία είναι λογικό να κάνει....
Σωστό, απο την στιγμή που η ΕΠΟ εκδίδει δελτίο στον παίχτη νομίζω οτι η παρατυπία αν υπάρχεί επιβαρύνει αυτή οχι τον απόλλωνα

Παράθεση:
Από αυτά τα ματς φαίνεται αν η ομάδα έχει άντερα.... Δυστυχως δεν τα έδειξε. Γι' αυτο μαλλον δεν θα πάρει τον τίτλο.
Δεν καταλάβαίνω αυτή την απογοήτευση δηλαδή ο ολυμπιακός έδειξε άντερα σήμερα ή ο παναθηναικός πάτησε τον αστέρα. Το πρώτάθλημα είναι ακόμα ανοιχτό κατι που το κάνει πιο ενδιαφέρον και δίνει posts σε αυτό το topic

Παράθεση:
Λάθη απο Φερερ, διαιτητή κοστισαν.... Πρέπει οπωσδήποτε να κάνουμε κάτι με τα ακραια μπακ. Πονάμε εκεί και μας γλεντάνε κάθε φορά από την άκρη....
Ελα με τα ακραία μπακ. Μαλλον ξέχασες Κόντη, Τζιορζόπουλο, Μπούρμπο

Παράθεση:
Και η έλλειψη αμυντικών χαφ φάνηκε. Ο Μάκος με τον Νικολάου φαίνονταν πως ήταν ο Βιειρα με τον Μακελελέ μπροστά στον Νσαλίβα και τον Καφέ.
Κακά τα ψέματα σχήμα ο Φερέρ για την ομάδα δεν έχει βρει. Παλεύει και κάνει αλχημείες με την 11αδα και προσπαθει να τους χωρέσει όλους. Το ότι έπαιξε ο Καλον με μόλις τρεις προπονήσεις ειναι αστείο για μια ομαδα σαν την ΑΕΚ (τοση αναγκη τον είχαμε?) και απο την άλλη δείχνει με το γκολ που έβαλε δειχνει το επίπεδο του ελληνικου πρωταθλήματος. Με τρεις προπονησεις γκολ στην πρωτη του εμφανιση και με αποχη 7 μηνων. Δλδ ποσο για το πεος ειναι το πρωταθλημα?
Η μονη ένσταση που έχω για τον Ferer είναι η εμμονή του με τον Λυμπε, αν και σήμερα δεν ήταν τόσο τραγικός. Ο Καλόν φίλε ειναι μεγάλος παίχτης, και καλό θα είναι το 6μηνο που θα μεινεί (γιατι δεν πρόκειται να μείνει παραπάνω οσο και αν το θέλω) να χαζέψουμε λίγη μπαλίτσα. Δες ολα τα άλλα επιθετικα που κυκλοφορούν στο πρωτάθλημα (Οι μόνοι που απο αυτούς που κυκλοφορόυν και αξίζουν να λέγονται επιθετικοί είναι οι Τζιμπούρ & Κοβάσεβιτς)

Παράθεση:
Χάθηκε ευκαιρία σήμερα. Ο Πανιώνιος ήταν πολύ καλός ειδικά από την μέση και μπροστά. Μετά πιέστηκε και έφαγε λογικα 2 γκολ που ομως δεν του κοστισαν
Κοιταμε μπροστά, παίζουμε μπαλίτσα παίρνουμε τα ντέρμπι στο ΟΑΚΑ και καθαρίζουμε.

Παράθεση:
Για τις αλλες ομαδες δεν εχω να πω κατι. Ο ΠΑΟ σε ένα ματς απο οτι μου παν αιμα και άμμος έβαλε γκολ προς το τελος και καθαρισε....
Αν έδινε και το πέναλτι που ο Λαζαρίδης με το στήθος έπεσε στα χέρια του Γκούμα στην αρχή θα το καθάριζε απο πιο νωρίς το παιχνίδι.

Παράθεση:
Ο ΟΣΦΠ λενε ηταν αδιάφορος. Έλλειψη ενδιαφεροντος και παθους απο καποιους παίκτες πλην των Λεντέσμα και Στολτίδη....
Απο οτι ακουσα ο Ολυμπιακός ακόμα ψάχνει που είναι το Καυτατζόγλειο για να παει να παίξει με την Καλαμαρία....

Να βάλω και μια δήλωση του λύμπε που αν ισχύει έχει πολύ γέλιο..

"Ρώτησα τον βοηθό για τη φάση του πέναλτι στον Ριβάλντο και μου είπε ότι δεν ειδοποίησε τον διατητή γιατί είχε χαλάσει το μηχάνημα".

(http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/S...os/186267.html)

Αυτή τη δύσκολη ώρα υπάρχει κάτι που μπορεί να σας σώσει... Δύο ταμπλέτες την ημέρα σε ένα ποτήρι νερό είναι αρκετές τέτοιες ώρες...
Ο χρήστης glazar δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση