Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο gatoni
Ρε δε πα να βγείτε όλοι μαζί live στη Θρασκιά που καταντήσατε το θέμα "Κοιτάω μπροστά"...
Ας πω και εγώ την έγκριτη άποψή μου...
Κοιτάχτε,είναι απόλυτα λογικό και ανθρώπινο μετά από πολλά χρόνια γάμου να θες μια ανανέωση βρε αδερφέ... Και το καλύτερο φαγητό αν το τρως κάθε μέρα θα το βαρεθείς (Βέβαια αυτό είναι θεωρητικό,προσωπικά και με απόλυτη ειλικρίνια θα την έθαβα). Τα περί διαζυγίων να τα πείτε αν έχετε 2-3 παιδιά ο καθένας,στα λόγια εύκολα είναι.
Όσο για τα περί ανεξαρτησίας,ντάξει,δεν λέω να σου φέρνει και τις παντόφλες και την εφημερίδα (αν θέλει ευπρόσδεκτο βέβαια  ) αλλά η κοινωνιά μπουρδελοποιήθηκε εντελώς από τότε που η μάνα δεν είναι στο σπίτι με τα παιδιά και όποιος δεν το βλέπει εθελοτυφλεί.-
Δηλαδή αν δεν υπάρχει απόλυτη ανάγκη για μένα η γυναίκα δεν πρέπει να δουλεύει αν έχει παιδιά.Και μην αρχίσετε τα περί δούλας κλπ γιατί δεν εννοώ κάτι τέτοιο.
|
Εγω παντα την πηγαινα τη Ρανια!!
Δεν ειπαμε για ενα πηδημα να παιρνεις διαζυγιο. Ολα εχουν τα ορια τους. Κι η απιστια ισως συγχωρειται υπο καποιες συνθηκες αλλα και παλι χανεται η εμπιστοσυνη που για μενα τουλαχιστον ειναι απ' τα σημαντικοτερα ειτε αφορα σχεση ειτε φιλια ειτε γαμο.
Δεν ειναι εκει ολες οι ευθυνες. Η κοινωνια μπουρδελοποιηθηκε απο τοτε που ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ κανουν παιδια χωρις να ναι ετοιμοι. Και μενα και πολλων αλλων οι μητερες δουλευουν,αλλα ηταν εκει οταν επρεπε κι ουτε πρεζονια γιναμε ουτε στη Συγγρου βγηκαμε.
Η δουλεια εκτος απ' την οικονομικη ανεξαρτησια που προσφερει και δεν εχεις τη γκρινια "Παλι για ψωνια πας? Που θα τα βρω τα λεφτα??" ειναι κι ενα παραθυρακι στη ρουτινα "κρεβατι-καθαρισμα-συζυγος"