Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο TALOS
Οι εξεταστικες περιοδοι ειναι κατι πουμου λειπει. Ηταν αρκετα δυσκολες περιοδοι στη ζωη μου αλλα οταν περναει εχεις ενα υπεροχο συναισθημα.
|
Καταρχήν είσαι άρρωστος που σου λείπει. Πολύ άρρωστος.
Όταν περνάει, το "υπέροχο" συναίσθημα είναι ίδιο με το να σε πλακώνουν στις μάπες κανα τέταρτο και όταν σταματήσουν να λες "τι ώραια,σταμάτησαν!".
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο TALOS
Επισης, η ωρα που γραφαμε ηταν μια υπεροχη στιγμη, αν δεν ηξερα τι να γραψω και δεν υπηρχε ελπιδα αντιγραφης,σκονακιου,μνμτο ς κλπ, να χαζευω κοπελες, να περιεργαζομαι το στρινγκ της μπροστινης που γραφει σκυφτη σα τρελη κυνηγωντας το 10 και εχει ξεχασει (?) οτι το ηδη χαμηλοκαβαλο παντελονι της εχει κατεβει τοσο χαμηλα σαν να χεζει στην τουαλετα.
|
Και γιατί αυτό να μην το κάνω σε μπαράκια,κλαμπάκια, μπουζούκια κλπ και να το κάνω πρωϊνιάτικα στο αμφιθέατρο παίρνοντας και τον πούλο στο μάθημα που δεν ξέρω;
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Neacel
Κοίτα να δεις. Αν ρωτήσεις όλους εδώ μέσα στην πρώτη εξεταστική έσπειραν. Οπότε μην ανησυχείς θα τα πας καλά....
|
Απόλυτο δίκιο. Βασικά συμβαίνει γιατί συνηθισμένος από το Λύκειο θα στρωθείς ευκολότερα να διαβάσεις και γιατί 1ο εξάμηνο είναι οπότε όλο και κάτι θα έχεις παρακολουθήσει.
Γενικά έχω περάσει εξεταστικές που διάβασα πολύ (χωρίς απαραίτητα να σημαίνει πως πήγα και καλά σε αυτές),εξεταστικές που έλεγα να διαβάσω αλλά βαριόμουν και πήγαινε 1-3 (1 ώρα διάβασμα και 3 κωλοβάρεμα), εξεταστικές που είχα σοβαρότερα πράγματα να κάνω (όπως διακοπές) και στα διαλείμματα έδινα και κανα μάθημα. Ξεχωριστή ήταν η εξεταστική του Euro που είχε κάτσει έτσι το πρόγραμμα που το πρωΐ έδινα μάθημα και το βράδυ έπαιζε η εθνική... Άαααααλη φάση.... Παραδόξως πέρασα και μαθήματα τότε.
Οι πιό σιχαμένες μακράν ήταν οι δύο διπλές εξεταστικές που κράτησαν 1,5 μήνα. Μπροστά τους η κόλαση είναι τόπος αναψυχής.