Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 26-01-2008, 11:05   #2 (permalink)
TALOS
WHAT TO UNDERSTAND...?

Το avatar του χρήστη TALOS

Περιοχή: κάτω στον Πειραιά...
TALOS is an unknown quantity at this point
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην TALOS
Προεπιλογή Απάντηση: Εξεταστικές...

Οι εξεταστικες περιοδοι ειναι κατι πουμου λειπει. Ηταν αρκετα δυσκολες περιοδοι στη ζωη μου αλλα οταν περναει εχεις ενα υπεροχο συναισθημα. Επισης απ την οπτικη μου γωνια, η εξεταστικη περιοδος ειναι ολο το ''ζουμι'' στην εκπαιδευση που δεχομαστε απ το πανεπιστημιο, οχι γιατι διαβαζουμε και μαθαινουμε, αλλα γιατι καλουμαστε να διαχειριστουμε μια κριση που οφειλεται στο οτι δεν παρτακολουθουσαμε και πρεπει παση θυσια να περασουμε το μαθημα.Καλουμαστ λοιπον να οργανωσουμε το χρονο μας κα γενικα να βρουμε τροπους να περσουμε το μαθημα. Αυτο πηρα εγω απ τις εξεταστικες κι οχι γνωσεις αφου θυμαμαι πολυ λιγα πραγματα.
Επισης, κατα τις; εξεταστικες περιοδους επαιξα το πιο πολυ μανατζερ με την προταση ''ελα 2 ωριτσες μανατζερακι και μετα θα κατσω να διαβασω'' να κυριαρχει στην καθημερινοτητα. Απλα οι 2 ωριτσες γινοντουσαν 20 πολλες φορες.
Επισης, η ωρα που γραφαμε ηταν μια υπεροχη στιγμη, αν δεν ηξερα τι να γραψω και δεν υπηρχε ελπιδα αντιγραφης,σκονακιου,μνμτο ς κλπ, να χαζευω κοπελες, να περιεργαζομαι το στρινγκ της μπροστινης που γραφει σκυφτη σα τρελη κυνηγωντας το 10 και εχει ξεχασει (?) οτι το ηδη χαμηλοκαβαλο παντελονι της εχει κατεβει τοσο χαμηλα σαν να χεζει στην τουαλετα.
Επισης το συναισθημα του να βγαινεις απ την ταξη και να χεις γραψει καλα σε δυσκολο μαθημα συγκρινεται με τον οργασμο,και την ανακουφιση της τουαλετας μετα απο πρωινη μπουγατσα και μιλκο.

Χρτηστακη ασε τη μιρλα,κατσε ξεστραυωσου, γιατι περασες ωραια φοιτητικα χρονια, και μεσα στο πλαισιο τους ειναι και οι εξεταστικες.

Πριν ερωτευτείς δυο λαμπερά μάτια, σιγουρέψου οτι δεν είναι ο ήλιος που φωτίζει πίσω από ένα άδειο κεφάλι.
Ο χρήστης TALOS δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση