Θέμα: World.gr Log Book
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 21-01-2008, 17:53   #106 (permalink)
Panagioths
Brainlagged

Το avatar του χρήστη Panagioths

Panagioths έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Panagioths
Προεπιλογή Απάντηση: World.gr Log Book

Να συμπληρώσω και εγώ με την σειρά μου (για να μην του λείπει του αστροναύτη τίποτα :Ρ)

Μέχρι τώρα είχαμε ένα πολύ καλό φόρουμ αλλά από site πάσχαμε σοβαρά. Γιαυτό και χρησιμοποιήσαμε την λύση μιας πλατφόρμας διαχείρισης δυναμικού περιεχομένου και συγκεκριμένα του Joomla. Όποιος θέλει να στείλει κάποια είδηση μπορεί να το κάνει μέσω του site (www.world.gr -> υποβολή είδησης/συνδέσμου) ή μέσω του φόρουμ κλασσικά. Η διαφορά είναι οτι σε κάποιες κατηγορίες (της ενότητας Ειδήσεις για αρχή) όταν δημοσιεύεται ένα άρθρο τότε αυτό βγαίνει στην αρχική σελίδα αυτόματα. Όταν είναι φρέσκο το νέο πηγαίνει στην κορυφαία ενότητα "Επικαιρότητα" και όταν γραφτούν νεώτερα φρέσκα νέα αυτό κατεβαίνει σε κάποια από τις ακόλουθες θεματικές ενότητες που υπάρχουν κάτω από την "Επικαιρότητα", αναλόγως όπου ανήκει. Έτσι γίνεται καλύτερη ταξινόμηση και προβολή των ειδήσεων αναλόγως θεματικής ενότητας. Ένα άλλο καλό της πλατφόρμας του site μας είναι οτι επιτρέπει μεγάλη διαχείριση άρθρων και οτιδήποτε έιδους περιεχομένου και προβολή του ανά περίπτωση οπουδήποτε στο σάιτ με αυτόματο τρόπο. Σιγά σιγά θα προχωρήσουμε στην δημιουργία και νέων τμημάτων στο site για ακόμα περισσότερο περιεχόμενο. Ο σκοπός μας είναι να αυξηθεί όσο περισσότερο γίνεται η συμμετοχή σας γιατί μόνο έτσι είναι δυνατό να γεμίσει υλικό το site και να προσφέρει σε περισσότερους.

Σχετικά με την αντιγραφή αρθρών από άλλα site, η θέση μας είναι να αποφεύγεται με κάθε τρόπο γιατί έτσι ενδεχομένως να παραβιάζονται πνευματικά δικαιώματα τρίτων και δεν έχουμε σκοπό να φιλοξενούμε υλικό που δεν έχει την άδεια του δημιουργού του.

Άντε, αρχίστε να φωνάζετε τώρα