Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 17-01-2008, 05:23   #3115 (permalink)
Commando7hh
Venom

Το avatar του χρήστη Commando7hh

Commando7hh is on a distinguished road
Προεπιλογή Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων

Λοιπον αφου υποχωρησε λιγο η στυση μου και μπορω να δω την οθονη ας πω κι εγω την παπαρα μου

Παιξαμε αρκετα καλα αλλα αν δεν ηταν σε τοσο κακη κατασταση η αμυνα των βαζελων το ματς δεν ηταν για πανω απο 1-0 η 2-0. Ο γκουμας τι να πω, την κυριακη επαιζε σα τον καναβαρο και σημερα σα γκουμας. Ντοπινγκ κοντρολ ποτε περασε τελευταια φορα??? Σε λιγο καιρο θα περιστρεφεται γυρω απο τον αξονα του πιο αργα απο οτι ο πλανητης μας.

Ο βυντρα δικαιωσε ολους εμας που τον αγαπαμε

Οποιος κραζει τον πεσειρο επειδη εβαλε τον γκαλινοβιτς και οχι τον μαλαρζ ειναι και πολυ αμπαλεαουα

Οποιος κραζει τον πεσειρο επειδη πιστευε οτι ο ολυμπιακος θα ειναι το ιδιο χωμα και σημερα και κατεβασε 4 στην ουσια επιθετικους, εξαντλημενους κιολας, βλεπει μπαλα.

Δεν καταλαβα γιατι εβαλε τον ποστιγκα στο τελος, και παλι καλα που ακουμπησε και τη μπαλα. Μονο να καψει τον παικτη πριν καν εγκλιματιστει στην ομαδα θα μπορουσε με το να τον χρησιμοποιησει.

Ο παπαδοπουλος ειναι σε τοσο αθλια φορμα που ακομα κι εγω στεναχωριεμαι να τον βλεπω, ισως πρεπει να παει εξωτερικο να βρει την υγεια του κι αυτος.

Και τωρα στα δικα μας ΤΕΡΑΣΤΙΕ ΕΛ ΜΠΟΜΠΟ Η ΟΠΩΣ ΣΚΑΤΑ ΣΕ ΛΕΝΕ ΛΙΟΝΕΛ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΣΕΣ ΕΙΣΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΕΙΣΑΙ Ο ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΣ ΚΑΙ Η ΚΟΜΠΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

ΛουαρεΛουαρε επιτελους

Αντζας Σεζαρ πολυ καλοι σε συνδυασμο με την καθοριστικη συμβολη του υπερανυπαρκτου Ντοι που προς στιγμην την κυριακη με εκανε να νομιζω οτι τελικα ισως να μην ειναι μονο ταλεντο και απο ουσια τιποτα.

Ο Τοροσιδης καλος αλλα δε παει και για μια ευθυγραμμιση στο δεξι?

Ο Μαντζιος και ο νινης τι εχουν απογινει τωρα που το θυμηθηκα?

Αντε περαστικα στους βαζελους, καιρο ειχαμε να τους περιποιηθουμε ετσι οπως πρεπει και το ευχαριστηθηκα.

Καλο ξημερωμα