Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Fight_club_hosts
Επανέρχομαι μόνο και μόνο διότι η απόσταση που χωρίζει την ανάγνωση κάποιων γραφομένων από την κατανόησή τους συχνά ειναι τεράστιος. Η αναφορά μου πήγαινε κυρίως στη λέξη "κρυάδα", την οποία θεωρώ τουλάχιστον έλλειψη ευγένειας και σίγουρα όχι "διάλογο".
Επίσης οφείλω να θυμίσω ότι στο -πρωτοποριακό αυτό βήμα αλληλεπίδρασης μεταξύ μιας ραδιοφωνικής εκπομπής και των ακροατών της- ήμασταν και ήμαστε κοντά από την πρώτη μέρα, έχοντας αναγνώσει (και απαντήσει ή σχολιάσει -και όχι μόνο για το Maxim- όπου και όποτε χρειαστεί) ένα προς ένα όλα τα σχόλια που έχουν γραφτεί σε όλα τα θέματα, δείχνοντας έτσι εμπράκτως το σεβασμό και τη στήριξή μας στο όλο εγχείρημα. Το γεγονός ότι σταδιακά η όλη ιστορία ξέφυγε από την αρχική ιδέα και κατέληξε σε μεγάλο ποσοστό να γίνει πεδίο σχολικής και πανεπιστημιακής διαπροσωπικής καυλάντας δεν είναι ευθύνη μας, ούτε το επιθυμούσαμε. Εντούτοις, συνεχίζουμε να διαφημίζουμε το φόρουμ καθημερινά στον αέρα όπως γνωρίζετε (όσοι τουλάχιστον ακούτε ακόμα).
Θέλετε να επιστρέψουμε στο διάλογο και την σφιχτότερη θεματολογία; Είναι στο χέρι σας, και είναι ευκολότερο απ' όσο φαίνεται.
|
Αν κατα την οπτικη σας γωνια εχει ''καταληξει'' σε κατι τετοιο, σκεφτειτε οτι αν συμμετειχατε θα το κατευθυνατε εκει που αρχικα το χατε φανταστει. Εγω προσωπικα όπως και πολλοι αλλοι πιστευω, ποσταροντας σε μια ενοτητα του fight club @ ss fm, πλεον το κανω ασυναισθητα και χωρις να εχω το νου μου οτι γραφω σε κατι ξεχωριστο απ το world.gr. Θεωρω εαυτον μελος του world και οχι φιλο της εκπομπης. Δε μ αρεσει ρε παιδια τι να κανω? Βαρεθηκα να ακουω για το μουσι του Παβιο. Νταξει γελασα μια, γελασα δυο, το στυλ παρεμεινε ιδιο μεσα στα χρονια και το βαρεθηκα.Δε σας νοιαζει προφανως, αλλα οχι και να μη μπορουμε να το εκφρασουμε ή να ακυρωνει την υπαρξη της ενοτητας.