Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο depoina
(Οποιοσδήποτε και να έκανε την ερώτηση περί φάιτ κλαμπ πάντως, θα συμφωνούσα μαζί του. Γούστα είναι αυτά )
|
Με τιμει που δε μ αρεσει το φαιτ κλαμπ?
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Slipknot
Με τιμει που αν πετυχω κανα καθηγητη στο διαδρομο θα του πω οτι ειχα πονοκεφαλο?
|
Οχι. Αυτη η δικιολογια σε λιγα χρονια θα σε κανει έξω φρενών ή απλα θα σε οδηγησει στη μοιχεία.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Fight_club_hosts
Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια. Εννοείται ότι η εκπομπή μπορεί να μην αρέσει σε κάποιους (το "κρυάδα" βέβαια ως χαρακτηρισμός είναι μάλλον βαρύς ακόμα και για απαιτητικούς ακροατές, αν και πρέπει να πω ότι είναι συνηθισμένο σχόλιο ανθρώπων πωρωμένων, που λατρεύουν τις "ραδιοεφημερίδες", το οπαδικό γλύψιμο, την "ιεράρχηση" στις ειδήσεις και -προπάντων- τη "σοβαρότητα" στην έκφραση).
Παρόλα αυτά, μας προξενεί έκπληξη ότι σ' ένα φόρουμ αφιερωμένο στην εκπομπή συμμετέχουν άνθρωποι που δεν τη γουστάρουν, καθότι μ' αυτόν τον τρόπο ακυρώνεται το νόημα και ο λόγος ύπαρξής του.
Τόσο απλά.
|
Δε καταλαβαινω γιατι δε πρεπει να υπαρχει το φορουμ αν σε καποιους δεν αρεσει η εκπομπη? Εγω προσωπικα το εχω συστησει σε πολλους ασχετα με το αν δε γιναν μελη. Επισης το να μη σ αρεσει το φαιτ κλαμπ δε νομιζω οτι σημαινει οτι σ αρεσουν οι οπαδικες εκπομπες και το οπαδικο γλυψιμο.
Ο διαλογος καλο θα ηταν να υπαρχει για την καλυτερευση της εκπομπης, για τη διευκρινηση αποριων των ακροατων και οχι μονο στο θεμα του μαξιμ με τα αυτονοητα επιθυμητα αποτελεσματα απ τους γραφοντες. ΤΟΣΟ απλα.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Astrolabos
Η ύπαρξη του forum δεν ακυρώνεται από την συμμετοχή ενός μη φίλου της εκπομπής. Η συμμετοχή ενός μη φίλου της εκπομπής σε θέμα της κατηγορίας της εκπομπής απλά ακυρώνει την ιδιότητα του φίλου της εκπομπής 
|
ακριβως.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Mazda 6
Με τιμεί που είμαι ψωνάρα;
|
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑΙ
Με τιμει που πηγα για μπαλα με τους αξιωματικους της μοναδας μου και απο σημερα ακουω στο ονομα ''Μαντζιος''?