Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 15-01-2008, 21:06   #3080 (permalink)
anthropas
belluschi-mania

Το avatar του χρήστη anthropas

Περιοχή: Καμινια-Πειραιας
anthropas is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην anthropas
Προεπιλογή Απάντηση: Με τιμεί που...

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Fight_club_hosts Εμφάνιση μηνυμάτων
Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια. Εννοείται ότι η εκπομπή μπορεί να μην αρέσει σε κάποιους (το "κρυάδα" βέβαια ως χαρακτηρισμός είναι μάλλον βαρύς ακόμα και για απαιτητικούς ακροατές, αν και πρέπει να πω ότι είναι συνηθισμένο σχόλιο ανθρώπων πωρωμένων, που λατρεύουν τις "ραδιοεφημερίδες", το οπαδικό γλύψιμο, την "ιεράρχηση" στις ειδήσεις και -προπάντων- τη "σοβαρότητα" στην έκφραση).
Παρόλα αυτά, μας προξενεί έκπληξη ότι σ' ένα φόρουμ αφιερωμένο στην εκπομπή συμμετέχουν άνθρωποι που δεν τη γουστάρουν, καθότι μ' αυτόν τον τρόπο ακυρώνεται το νόημα και ο λόγος ύπαρξής του.
Τόσο απλά.
Υ.Γ. Το συγκεκριμένο σχόλιο δεν δημοσιοποιείται με σκοπό ν' ανοίξει διάλογος. Αναφέρει μόνο ένα παράδειγμα δημιουργήματος που ξέφυγε από τα χέρια του δημιουργού του.

Ειναι βαρυς αλλα αλλα δεν ειναι ακυρος.Ο καθενας εχει την αποψη του
Τωρα γιατι οταν καποιου δεν του αρεσει το φαιτ κλαμπ πρεπει να ειναι ολα τα υπολοιπα δεν εχω καταλαβει...Πωρωμενοι ειναι αυτοι που δεν δεχονται την αλλη αποψη

Η ενοτητα ειναι αφιερωμενη στην εκπομπη η ειναι fun club της εκπομπης?Αμα ισχυει το πρωτο δε βρισκω λογο να μην ακουγονται και αρνητικες αποψεις.Αν ισχυει το δευτερο παω πασο...
Συμφωνω να μην ανοιξει διαλογος περαιτερω

ΥΓ:Ειμαι βαλτος της ερα σπορ

Τιμει ενα παιδι στην ταξη μου που εφερε τραπεζομαντηλο απο το σπιτι του επειδη το θρανιο ειναι μουντζουρωμενο με μαρκαδορο?