Θέμα: ΝΒΑ
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 19-04-2007, 21:22   #17 (permalink)
Karmakosmik
Look out Below

Karmakosmik is on a distinguished road
Προεπιλογή Απάντηση: ΝΒΑ

Ας εκτεθώ κι εγώ

Ανατολή

Detroit - Orlando Οι Πίστονς έχουν την καλύτερη, την πιο σταθερή και την πιο έμπειρη ομάδα στην ανατολή. Έκπληξη αν δεν φτάσουν τελικό. Από Μάτζικ δεν ξέρω.
Cleveland - Washington Το Κλίβελαντ μάλλον. Εύκολα ή δύσκολα.
Toronto - New Jersey Οι Ράπτορς. Εύκολα θα πω.
Chicago - Miami Ντέρμπι. Οι Χιτ φέτος δεν είναι καλοί. Βασικά και το πρωτάθλημα που πήραν -πάρα- πολύ είναι. Θα πω Μπουλς.

Δύση

Dallas - Golden State Οι Μάβερικς, αν και πέρσι ήταν η ευκαιρία τους. Σε κάποια φάση θα αποκλειστούν, αν και έχουν καλύτερη ομάδα από πέρσι.
Phoenix - L.A. Lakers Οι Σανς είναι η καλύτερη ομάδα του NBA. Πολύ θέλω να το πάρουν τελικά. Τώρα οι Λέικερς λογικά δεν θα την παλέψουν, μιας και οι Σανς είναι υπερπλήρεις (Αν είχαν και τον Βσπαν να συμπληρώνει τον Στιβ Νας, δεν το συζητούσα )
San Antonio - Denver Δεν θα κάνω πρόβλεψη. Μάλλον θα τους φάει η απειρία τους Νάγκετς που έχουν συμπαθέστατη ομάδα.
Houston - Utah Η Γιούτα δεν μου έλεγε ποτέ κάτι. Δεν είναι σε καλή φόρμα. Τώρα οι Ρόκετς με Μακ Γκρέιντι, Γιάο έχουν τον πρώτο λόγο, αν και σε κάποια φάση θα αποκλειστούν (εκτός αν ο καράφλας εμπιστευτεί το αρπαχτικό βσπαν )
Ο χρήστης Karmakosmik δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση