Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 11-01-2008, 04:05   #2998 (permalink)
greekfansws
Αλέξανδρος

Το avatar του χρήστη greekfansws

Περιοχή: Κλειστή Λόγω Έργων
greekfansws is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην greekfansws
Προεπιλογή Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων

«Σας φώναξα εδώ σήμερα γιατί έχει δημιουργηθεί ένα θέμα με τις γνωστές υπερβολές στην Ελλάδα ό,τι και να ειπώθηκε και όπως ειπώθηκε, ειπώθηκε σε ένα πολύ στενό οικογενειακό περιβάλλον με παίκτες, συνεργάτες και φίλους. Λυπάμαι αν κάποιοι έδωσαν μια λάθος διάσταση και μια λάθος κατεύθυνση. Οπως λυπάμαι και αν κάποιοι θίχτηκαν απ' αυτό.

Κατά δεύτερον, δεν θα δώσω εξετάσεις για τις προθέσεις μου όσον αφορά τη βία και για το ποδόσφαιρο γενικότερα. Πολλές φορές έξω από λογικές φιλάθλων και οπαδών έχω αποδείξει ότι είμαι κάθετα ενάντια στη βία και οτιδήποτε δεν προάγει το ευ αγωνίζεσθαι.

Το τρίτο που θα έπρεπε να συζητάμε κιόλας είναι ότι είμαι πολύ χαρούμενος γιατί το πρώτο μήνα του δεύτερου αιώνα του Παναθηναϊκού μας ξεκινά με δυο ντέρμπι. Ημασταν και θα είμαστε οι αιώνιοι αντίπαλοι γιατί είμαστε δυο κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας και οι ομάδες που θα είναι για πάντα στο μέλλον οι αιώνιοι αντίπαλοι. Κι αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι και είμαι σίγουρος για την ομάδα μου και για τους παίκτες μου», είπε ο Τζίγγερ για το θέμα.

είχε πει τα ίδια ο θείος;

And Nothing else matters...
Ο χρήστης greekfansws δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση