19-04-2007, 14:51
|
#162 (permalink)
|
|
Evil Nazi
|
Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Jose Mourinho
Κοιτα δεν πιστευω οτι το Derby αποκρυπτει πραγματα!Για τον Βαζεχα θυμαμαι τωρα για τα αλλα προσωπα θα σε γελασω γιατι δεν ειμαι και συστηματικος αναγνωστης της εφημεριδας οποτε δεν ξερω!
Δε λεω οτι Βαρδινογιαννης δεν εχει κανει βρωμιες!Αλλωστε βρες μου πλουσιο που να μην εχει κανει!Αλλοι βυθιζουν τα καραβια τους,αλλοι πουλουν πληροφοριες σε ξενες μυστικες υπηρεσιες,αλλοι πουλανε οπλα!Αλλα ποιος θα ειναι προεδρος;Εγω που δεν εχω μια;Αν αγοραζει παιχτες(π.χ.Σαλπιγγιδη,Βικτ ορ,Κονσεισαο,Μπισκαν) ασχετα τωρα με το αν βγαινουν τι θες και τα ψαχνεις
Τοτε που ειχε δωσει 300.000 ευρω για φιλανθρωπικο σκοπο ηταν που ειχε γινει η ολη ιστορια με τον Παπαδοπουλο!Το θυμαμαι κιολας για ενα σχολιο που ειχε κανει ο Βαϊμακης!Εγω αυτο καταλαβα!
ΥΓ:Δυστυχως πρεπει να φυγω γιατι σε λιγο εχω μαθημα!Εχει ενδιαφερον η συζυτηση και αν θες το συνεχιζουμε αυριο
|
Το ντέρμπι κάνει ότι του λέει ο γιαννάκης
Να πάρει την ΠΑΕ ο Παύλος
Άσχετο όμως αυτό που λες. Εγώ ρωτάω πόσο μαλάκας πρέπει να είσαι για να μοιράζεις τα φράγκα για το ίματζ σου και να μην επενδύεις τπτ στην επιχείρηση σου. Πέρα από φλάβιο, μπίστσαν, βίκτορ που έδωσες και απέτυχες... δεξί μπακ ποιον έχεις? αριστερό μπακ? δεξί χαφ το νίνη που σου βγήκε από σπόντα μόνο? αμυντικό χαφ το μπόβιο? σέντερ μπακ το μπαρμπα-γιάννη? Έλα ρε συ που είναι επενδύσεις αυτές...
|