Ο Καρμα δεν ειναι κανενας τυχαιος και ειναι απο τους δεινοσαυρους του φορουμ. Ξερει μπαλα και εχει και χιουμορ.
Κι εγω εχω τσακωθει μαζι του παλιοτερα αλλα δεν λεει τιποτα αυτο. Ειναι προκλητικος μερικες φορες αλλα νταξει ειπα φορουμ ειναι ο καθενας ας λεει οτι θελει σε κοσμιο πλαισιο και απο κει και περα οποιος θελει να μπει στον κοπο να προσβληθει και να απαντησει ας το κανει. Δεν καταλαβαινω ομως γιατι να κανεις σαν να μη το περιμενεις ρε καρμα. Ουτε κατερρευσε το φορουμ ουτε γραφουν πλεον μονο ηλιθιοι εδω. Απλα οταν θες να κανεις πλακα και να ασχοληθεις με διαιτησιες η οτιδηποτε καντο σωστα

εγω βαρεθηκα τα οπαδιλικια και τα βαμμενα γυαλια και δεν με ενδιαφερει να απαντησω σε μερικα ποστ. Αλλους τους ενδιαφερει, σεβαστο, και οποτε εχω τη διαθεση για πλακα μια στο τοσο απανταω και μου φευγει το αχτι.
Μην το παιρνεις προσωπικα, ο αλλος εχει αλλη αποψη απο σενα, αλλιως εμαθε αλλιως του μαθανε οπως θελεις δες το αλλα αν δεν υπηρχε και ο ανθρωπας και ο μουσακας κλπ κλπ ε τοτε ας παιρναμε ολοι μια στηλη σε μια εφημεριδα να γραφει ο καθενας τη γνωμη του και να ειμαστε εγκριτοι.
Εδω ειναι καφενειο των φιλαθλων, βαλε οσες μαιμουδες θες και μην παραπονιεσαι γιατι και εσυ ο ιδιος οπως ολοι μας οριζεις το επιπεδο αυτης της συζητησης.
Υ.Γ. 16 μερες μεχρι το Ραμπο 4 ειρηνη υμιν λοιπον