Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο anthropas
Αυτο ακριβως.γιατι να μη συζηταμε αποκλειστικα και μονο για μπαλα?
Χωρις προκλητικα ποστ με χεστρες κλπ κλπ,χωρις αναφορες στους διαιτητες προσωπικα,χωρις λογοπαιγνια και ολα αυτα
Οταν ομως η συζητηση ανοιγει με ολα τα παραπανω που κανονικα δε θα επρεπε μετα ειναι αδυνατον να μην ακολουθησει το ιδιο μοτιβο
Αλλα φυσικα να γινεται και η σχετικη πλακα
|
Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί ρε anthropa.
Κοιτάχτε να δείτε ο μόνος που κανει κριτικη γενικα στα ματς κραζει παικτες λεει για αλλες ομαδες ειμαι μονο ΕΓΩ (Ναι ναι εγω εγω εγωωωωωωωωωωωωω)....
Οι φιλαθλοι του ΠΑΟ κραζουν τον Τζιγγερ και τον Βύντρα (εκτός από τον Καντονά που ναι φαν του

)
Και οι φιλαθλοι του ΟΣΦΠ μας λενε για τα καμαρια του Πειραια. Τα παλικάρια, το πόσο μεγάλα

έχουν οι παικταραδες του Θρύλου και άλλα τέτοια....
Όλοι την πέφτετε στον Νικο (Καρμα) επειδή είναι λίγο διαιτητολαγνος και έχουν σκωπτικοτητα τα σχολια του....
Είναι μεγαλο παιδι ο Καρμα και ξέρει να προστατεύει τον εαυτο του αλλα καταντά γελοίο να του την πέφτουν όλοι οι φίλοι του ΟΣΦΠ. Είναι εριστικός ορισμένες φορές αλλά δεν λέει ψέματα σε πολλά θέματα. Τον θεωρω darkly intellectual person που λενε και στο χωριό μου και μιλά έτσι όπως μιλά απλά για να κάνουμε πλακίτσα και να έχουμε να σχολιάζουμε τίποτα. Ηe turns the tide που λεμε αλλά οι φίλοι του ΟΣΦΠ ψιλοψαρώνουν και αρχιζουν να του επιτίθονται....
Αυτά....