Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 19-04-2007, 14:07   #159 (permalink)
Xavier
Evil Nazi

Το avatar του χρήστη Xavier

Xavier is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Xavier
Προεπιλογή Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Jose Mourinho Εμφάνιση μηνυμάτων
Συμφωνω για τα προσωπα που λες αλλα πρεπει να ενδιαφερονται και οι αλλοι να συμμετεχουν!Αν δεν θελουν καποια θεση στη ΠΑΕ δεν μπορει να τους αναγκασει!Εξαλλου και εγω θεωρω οτι τα προσωπα που εχει γυρω του ειναι ψιλολαμογια

Τωρα για αυτο που λες εγω δεν το ξερω!Εγω λεω αυτα που βλεπω!Αν βγει κατι τετοιο στη φορα τοτε ΟΚ

Τοτε αν θυμασαι ειχε δωσει ακριβως τη διαφορα μεταξυ των χρηματων που ζηταγε ο Παπαδοπουλος (που για εμενα κακως του ανανεωσε με τα χρηματα που ζηταγε και ετσι οπως τα ζηταγε) και αυτα που του εδινε ο Τζιγγερ!Εγω οπως φανταζομαι και οι περισσοτεροι φιλοι του Παναθηναϊκου με αυτη κινηση καταλαβαν οτι τα λεφτα μπορει τα δωσει απλα δεν πιστευει οτι ο Παπαδοπουλος τα αξιζε με βαση την αποδοση του!

Τα πρόσωπα που λέω έχουν ενδιαφερθεί και κατά καιρούς δηλώσει ότι θα ήθελαν να εμπλακούν στην ομάδα από κάποιο πόστο. Βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο τέτοια πράγματα τα γράφει ο γκότζος (το τσιράκι της γαυρογιαννούλας) στην κωλοφυλλάδα του...

Όλη η Ελλάδα το είχε τούμπανο τι να αποδειχτεί? Σαν μου λες ότι το μάτζικ δεν είναι κανάλι του Κόκκαλη επειδή δεν έχει αποδειχτεί ή δεν φαίνεται στα χαρτιά.

Δεν καταλαβαίνω τι λες. Σίγουρα κατάλαβες αυτό που σε ρώτησα? Τι σχέση έχει ο κάθε Παπαδόπουλος?