Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 07-01-2008, 21:05   #2946 (permalink)
anthropas
belluschi-mania

Το avatar του χρήστη anthropas

Περιοχή: Καμινια-Πειραιας
anthropas is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην anthropas
Προεπιλογή Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο glazar Εμφάνιση μηνυμάτων
Μην ξεχνάς οτι και εσύ πέρσυ και φέτος στο καραισκάκη μετα το 1-0 γυρισες σε 10-0-0 και η μπάλα όπου ναναι.

Απλώς η πίκρα μου θα είναι μικρότερη απο την δική σου που ξόδεψες ποσα μύρια σε μεταγραφές για να χάσεις το πρωτάθλημα.

Και μην μου πεις για πορείες γιατι οπως λέγατε και παλαιοτερα πορείες κάνουν μόνο οι συνδικαλιστές και οι οικοδόμοι.
Περσι παιζαμε με 10 παιχτες ολο το δευτερο ημιχρονο.Πολυ σημαντικο αυτο.Δευτερον, φετος οντως παιξαμε πιο αμυντικα απο ενα σημειο του αγωνα και μετα και αφου ειχαμε προηγηθει.Αυτο επελεξε ο προπονητης και αυτο ειναι το λογικο.Ο Ολυμπιακος δεν εκλεψε κανενα αποτελεσμα.Επισης υπολογισε την υπερκοπωση απο το ματς-τελικο με βερντερ,τις αναγκαστικες αλλαγες κλπ
Εγω δεν βρισκω αυτο να εχει καποια σχεση με τον ΠΑΟ που περυσι περασε το κεντρο 2 φορες(μια στο γκολ και μια στο σουτ του ιβανσιτς),και σκοραρε αφου ειχε κοιμηθει ο θεος 389403 φορες.Το ματς ηταν για 5-0 περυσι χωρις αυτο να σημαινει οτι ο παναθηναικος κερδισε αδικα

Τι με νοιαζουν εμενα τα εκατομμυρια?εγω τα εδωσα?Εξαλλου δε νομιζω να εχουν παει χαμενα και αυτο φαινεται απο την ευρωπαικη παρουσια της ομαδας

Οι πορειες ειναι μονο για τους αγροτες φυσικα.Εγω θελω πορεια αλλα η κουπα ειναι κουπα.