Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 19-04-2007, 13:58   #158 (permalink)
Cantona13
Skouliki

Το avatar του χρήστη Cantona13

Περιοχή: Γιαννενα-Περιστερι
Cantona13 is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Cantona13
Προεπιλογή Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Havier Εμφάνιση μηνυμάτων
Εγώ λέω να κρατήσει το Μουνιόθ να του βάλει βοηθό προπονητη Βαζέχα, τεχνικό διευθυντή Σαραβάκο και αρχηγό ομάδας Αντωνίου. Και όποια κότα θέλει ας πάει για ξενύχτια μετά. Αλλά αυτή η λινάτσα η σοφεράτζα σκατά θα τα κάνει πάλι και θα πουλάει και του χρόνου τα παιχνίδια.
Συμφωνω για τα προσωπα που λες αλλα πρεπει να ενδιαφερονται και οι αλλοι να συμμετεχουν!Αν δεν θελουν καποια θεση στη ΠΑΕ δεν μπορει να τους αναγκασει!Εξαλλου και εγω θεωρω οτι τα προσωπα που εχει γυρω του ειναι ψιλολαμογια
Παράθεση:
Και για τα λεφτά που έβαλε κράτα και καμιά πισινή. Γιατί εγώ θυμάμαι πολύ καλά τις παλιότερες τεχνικές των βαρδινογιαννέων που έφερναν κάτι 39άρηδες βραζιλιάνους και δημοσιοποιούσαν ότι κόστιζαν εκατομύρια ακόμα και δις δρχ για να καλύψουνε το λαθραίο πετρέλαιο που κουβαλούσαν για τα διυλιστήρια.
Τωρα για αυτο που λες εγω δεν το ξερω!Εγω λεω αυτα που βλεπω!Αν βγει κατι τετοιο στη φορα τοτε ΟΚ
Παράθεση:
Στην τελική πόσο μαλάκας είναι κάποιος που για να το παίξει κάπως κάνει δωρεά μισό μύριο σε εκπομπές του στυλ "έρανος για τα παιδιά" και "βοήθεια για τα τσουνάμια" (που καλά τα κάνει βέβαια και για καλό είναι) αλλά στην επιχείρησή του ταυτόχρονα δεν επενδύει τπτ, παρά μόνο τα τηλεοπτικά έσοδα?
Τοτε αν θυμασαι ειχε δωσει ακριβως τη διαφορα μεταξυ των χρηματων που ζηταγε ο Παπαδοπουλος (που για εμενα κακως του ανανεωσε με τα χρηματα που ζηταγε και ετσι οπως τα ζηταγε) και αυτα που του εδινε ο Τζιγγερ!Εγω οπως φανταζομαι και οι περισσοτεροι φιλοι του Παναθηναϊκου με αυτη κινηση καταλαβαν οτι τα λεφτα μπορει τα δωσει απλα δεν πιστευει οτι ο Παπαδοπουλος τα αξιζε με βαση την αποδοση του!