Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 19-04-2007, 13:42   #11 (permalink)
Xavier
Evil Nazi

Το avatar του χρήστη Xavier

Xavier is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Xavier
Προεπιλογή Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Jose Mourinho Εμφάνιση μηνυμάτων
Αν ειναι γαυρος και βαζει τα χρηματα που βαζει τοτε τι να πω;Τιμη του και καμαρι του!Εγω παντως, αν υποθεσουμε πως εχεις δικιο και ειναι γαυρος, στη θεση του δεν θα εφερνα ουτε Μουνιοθ ουτε θα εβαζα τοσα χρηματα οσα εχει βαλει τις δυο τελευταιες σεζον!Βεβαια θα εδιωχνα Ζαετς αλλα ετσι οπως ηταν το κλιμα τοτε για τον Ζαετς ισως να τον εδιωχνα ετσι και αλλιως!
Εγώ λέω να κρατήσει το Μουνιόθ να του βάλει βοηθό προπονητη Βαζέχα, τεχνικό διευθυντή Σαραβάκο και αρχηγό ομάδας Αντωνίου. Και όποια κότα θέλει ας πάει για ξενύχτια μετά. Αλλά αυτή η λινάτσα η σοφεράτζα σκατά θα τα κάνει πάλι και θα πουλάει και του χρόνου τα παιχνίδια. Και για τα λεφτά που έβαλε κράτα και καμιά πισινή. Γιατί εγώ θυμάμαι πολύ καλά τις παλιότερες τεχνικές των βαρδινογιαννέων που έφερναν κάτι 39άρηδες βραζιλιάνους και δημοσιοποιούσαν ότι κόστιζαν εκατομύρια ακόμα και δις δρχ για να καλύψουνε το λαθραίο πετρέλαιο που κουβαλούσαν για τα διυλιστήρια. Στην τελική πόσο μαλάκας είναι κάποιος που για να το παίξει κάπως κάνει δωρεά μισό μύριο σε εκπομπές του στυλ "έρανος για τα παιδιά" και "βοήθεια για τα τσουνάμια" (που καλά τα κάνει βέβαια και για καλό είναι) αλλά στην επιχείρησή του ταυτόχρονα δεν επενδύει τπτ, παρά μόνο τα τηλεοπτικά έσοδα?