Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο anthropas
Ο Ολυμπιακος εχει αποδειξει πως εχει καρδια πρωταθλητη τα τελευταια 10 χρονια.Σιγα μην περιμεναμε να χασει η ΑΕΚ απο τον Αστερα.Βρες ποστ μου ακομα και οταν ειμασταν τριτοι που λεω πως δεν υπαρχει περιπτωση να μην το παρουμε γιατι πολυ απλα εχουμε καλυτερη ομαδα
|
Δεν νομίζω οτι μπορείς να συγκρίνεις την ομάδα του ολυμπιακού σε διάσταση 10ετιας με την σημερινή.
Εγώ δεν μπορώ να θυμηθώ τον ολυμπιακό να κλεινεται πίσω στο καραισκάκη για να κρατήσει αποτέλεσμα κατι που είδα πέρυσι και φέτος.
Το παραμύθι που λέγεται καρδία πρωταθλητή είναι αστείο. Καρδία προταθλητή είχε η ομάδα του Dusan απλώς η δυναμη της ξεθυμαίνει.
Που ήταν η καρδία πρωταθλητή με τον εργοτέλη ή με τον αρη που δεν μπορέσατε να κρατήσετε το αποτέλεσμα όχι να το ανατρέπψετε.
Και δεν μιλάω για την τρίπολη οπου απο τύχη δεν διασυρθήκατε (θυμίσου την κοκκινη στον Νικοπολίδη)
Απλώς φέτος στον τομέα τσαμπουκά (κατεβαίνω και παιρνω το ματς και βουλώνω στόματα) και οι τρείς είναι

απλώς ο ολυμπιακός έχει τον αγιο Darko που του βγάζω το καπέλο (Ο τύπος έιναι ικανός να μυρίσει το γκόλ ακόμα και αν ψήνουν παϊδια δίπλα του)
Παράθεση:
Λεγοντας ομαδα με το budjet του Μπελουσι προφανως εννοεις τον ΠΑΟ.Παρτε το πρωτα και μετα μπορει να τσουξει αλλα παρτε το και μετα μιλατε,γιατι μεχρι στιγμης βγαινετε πρωταθλητες καλοκαιριου και μονο
|
Οχι ακομα χειρότερα εννοώ την ΑΕΚ που με τα δυο παίχτες που άφησε ελέυθερους ο Ολυμπιακός (Ριβάλτο,Κάφές) προσπαθεί να κάνει πρωταθλητισμό και πίστεψε με τα καταφέρνει πολύ καλα.
Παράθεση:
Επισης αν ο ΠΑΟ χασει στο πρωταθλημα και αποκλειστει στο κυπελλο απο τον οσφπ η Παιανια θα ξαναζησει μερες δοξας.Εκτος του οτι θα φταιει η διαιτησια,θα φυγει ο πεσειρο και θα δολοφονηθει ο βυντρα.Ειναι πολυ ωραιο να ξερεις πως μπορεις να καταστρεψεις οοοολα τα ονειρα του αιωνιου αντιπαλου για φετος
Αν χασει ο Οσφπ σε πρωταθλημα και κυπελλο τοτε αλλαζει.Στο πρωταθλημα δε θα μεινει πολυ πισω αλλα ο αποκλεισμος στο κυπελλο θα με πειραξει
|
Αν και είμαι ΑΕΚ θέλω να μου πείς τί θα γίνει στον Ρέντη αν ο ολυμπιακός χάσει το πρωτάθλημα και αποκλειστει απο το κύπελο. Τον Sir Takis τον βλέπεις για πόλύ ακόμα στον παγκο...

Τα ιδια συμβαίνουν σε όλες τις ομάδες..
Και επειδή η ιστορία έχει συνήθεια να επαναλαμβάνεται remember the word κορνές....
Παράθεση:
Καλη τυχη μονο στον παο την κυριακη.Εμεις αρκει να παιξουμε την μπαλα που ξερουμε
Τι συστημα θα κατεβασει ο πρωταθλητης σ ολα τα σπορ παντοτινος στο καραισκακη?9-1-0 οπως περσι?(ναι ξερω μας ετσουξε και ειναι αληθεια αυτο)
|
Μην ξεχνάς οτι και εσύ πέρσυ και φέτος στο καραισκάκη μετα το 1-0 γυρισες σε 10-0-0 και η μπάλα όπου ναναι.
Σε οτι αφορά τον Μαιο δεν είπα οτι θα είμαστε πρωταθλητές αλλα η ελπίδα πεθαίνει τελευταία εκτός αν είναι η πεθερά σου.
Απλώς η πίκρα μου θα είναι μικρότερη απο την δική σου που ξόδεψες ποσα μύρια σε μεταγραφές για να χάσεις το πρωτάθλημα.
Και μην μου πεις για πορείες γιατι οπως λέγατε και παλαιοτερα πορείες κάνουν μόνο οι συνδικαλιστές και οι οικοδόμοι.