Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 04-01-2008, 15:32   #1101 (permalink)
gatoni
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!

Το avatar του χρήστη gatoni

Περιοχή: Γαλάτσι city...
gatoni is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην gatoni
Προεπιλογή Απάντηση: Μεταγραφές

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Cantona13 Εμφάνιση μηνυμάτων
Εγω προσωπικα περισσοτερο θελω τον Μονιακη παρα τον Γκαλιτσιο! Ο Βυντρα και ο Νιλσον μια χαρα μου κανουν.... Τωρα βεβαια εγω ειμαι αμπαλος και τσατσος του Τζιγγερ αλλα αλλο θεμα αυτο
Επισης απο την στιγμη που υπαρχει (ή υπηρχε) υπογεγραμενο προσυμφωνητικο γιατι να αυξησει ο προεδρας την προσφορα οσα και να δινει ο ΟΣΦΠ; Δηλαδη αν εγω εχω συμφωνησει με εσενα που πουλας ας πουμε ενα μηχανακι οτι θα σου δωσω 1000 ευρω και ερθει καποιος και σου δωσει 1100 γιατι να αυξησω εγω την προσφορα και να μην πεις εσυ οτι το μηχανακι εχει πωληθει; Τελος παντων ειπα εγω θελω Μονιακη... Δεν με νοιαζει αν θα χασω τον Γκαλιτσιο (που και παλι μην εισαι σιγουρος οτι δεν θα ερθει στον Παναθηναϊκο)

To συγκεκριμενο απο οτι ακουσα μαλλον ειναι μουφα

Ο Τζιμπουρ παει Λιλ νομιζω και με 2 μυρια.... Εσυ αν ησουν προεδρος στον ΠΑΟ θα εσκαγες 2 μυρια για τον Τζιμπουρ; Εγω οχι....

Δεν αποκλείω να πάει σε σας τελικά καθώς πλέον είναι θέμα γοήτρου και δεν ξέρω πως θα καταλήξει η υπόθεση.
Έτσι κι αλλιώς αν δεν πουληθεί ο Τόρο το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό δεν πολυχρειάζεται ο Γκαλίτσιος.
Ο Μονιάκης μου αρέσει κι εμένα αλλά δεν είναι έτοιμος να παίξει σε επίπεδο πρωταθλητισμού ακόμα,ο Γκαλίτσιος είναι σχεδόν έτοιμος.
Ο Τζιμπούρ αν δεν έπαιζε στον Πανιώνιο αλλά σε μια μικρή ομάδα του εξωτερικού πόσο λες πως θα τον έπαιρνες; Σαφώς και δεν είναι πολλά τα 2 μύρια για τον συγκεκριμένο.
Ο χρήστης gatoni δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση