Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο βαγγελης
Τότε τα παιδιά τα πρ'οσεχε όλη η γειτονιά ,που ήξερε ''ποιανου είσαι'' τώρα ο γείτονας είναι ο περίεργος ξένος που δεν του εμπιστεύσαι ούτε το πυρετό σου. Τότε έπαιζες και δερνόσουνα με όλους και την άλλη μέρα πάλι φίλοι τώρα υπάρχουν συμορίες ανηλήκων που είναι αναίτια μόνο εχθροι
|
Δε το λες καλα. Το σωστο είναι ''Τίνους εισι συ?''.
Όντως η κατασταση εχει ξεφυγει. Πηγα χτες Τζαμπο να παρω δωρο για ξαδερφακι τριχρονο, και ολα τα παιχνιδια ηταν γτπ. Αλλα παιζονται με dvd, αλλα με φορητο υπολογιστη για παιδια και τ

μου κουνιουνται. Playmobil ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ! Αυτοκινητακια και μπαλα.
Η μονη δυσαρεστη εικονα ηταν της μανας μου με τα χερια στη μεση να τη βλεπω απο μακρυα στη γειτονια με τη ζωνη κρεμασμενη στο λαιμο επειδη αργησα να γυρισω το μεσημερι. Κι αυτο ακομα το σκεφτομαι τωρα και γελαω γιατι πιστευα οτι την πειθω με το ''Δεν εχω ρολοι και δε καταλαβα τί ωρα ειναι''...! Μα κι αυτη ερχοταν στις καθυστερησεις οταν το σκορ ηταν 29-29. Πως να αφησω το ματς?
Ψωμι με βουτυρο και ζαχαρη.Τι ειπε ο αλλος τωρα ρε? Α ρε παππου...ετοιμες μου τις ειχες 2 φετες καθε απογεμα κι ας σου γκρινιαζα που βλεπες συνεχεια ειδησεις και δε μ αφηνες να δω Φρουφρου, κι ας σου μαυριζα τον τοιχο πατώντας τον για να φτασω να καρφωσω στην μπασκετα!
Ρε Κυρ Στεφανε συγχωρεμενε, ασε μας να παιξουμε κρυφτό στην αλανα με τις παλλετες? (μου μεινε τοσο αποθημενο που δουλεψα σουπερ μαρκετ και οταν μαζευα παλλετες σε θυμομουνα)
Κυρα Βαρβαρα νταξει ξέρω σου χαλαγα τα λουλουδια οταν μου πεφτε η μπαλα, αλλα τί να κανω κι εγω, στην ταρατσα επαιζα!
Απιστευτο καρδιοχτυπι επισης οταν πηγαιναμε με τα ποδηλατα λιγο πιο μακρυα απ το επιτρεπομενο!
Καλα ηταν...