Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 23-12-2007, 13:20   #2785 (permalink)
Neacel
Flamboyant....

Το avatar του χρήστη Neacel

Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
Neacel is on a distinguished road
Προεπιλογή Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Commando7hh Εμφάνιση μηνυμάτων
Γεια σου Giovanni

Δεν εχω ξανακλαψει ποτε για παικτη αλλα για σενα ημουν στεναχωρημενος για μερες

Και ποτε δεν ξαναπωρωθηκα με τη μπαλα και με τον Ολυμπιακο οσο εκεινα τα χρονια

Ουτε Ριβαλντο ουτε τιποτα. Οχι απο αποψη αποδοσης και προσφορας, απο συναισθηματικης αποψης.

Αμα πρωτα ο Θεος γερασω θελω να λεω την ιστορια του στα εγγονια μου, πως ηταν το πρωτο μου ινδαλμα τοτε που ξεκινησα να βλεπω μπαλα.

Τον ειχα δει στη Γλυφαδα λιγο πριν φυγει και του φωναξα ζιοβαννι ζιοβαννι για παντα στο λιμανι απο το απεναντι πεζοδρομιο και τον χαιρετησα και του μιλησα λιγο και εβλεπες οτι ηταν στεναχωρημενος.

Που κανονικα ως επαγγελματιας θα επρεπε να πει εβγαλα τοσα λεφτα, δεν μου δινουν αλλα πλεον εδω? Εμιρατα κυριοι με 359834984098 δις το εξαμηνο.

Δεν πιστευω οτι υπαρχει κανενας αντιπαλος που να μισησε το Ζιοβαννι. Και βαζελος να ημουν δεν θα μπορουσα να τον μισησω.

Οπως πχ δεν μπορω να μισησω το Διαμαντιδη.

Αλλα τελοσπαντων σ ευχαριστω για ολες τις στιγμες που μου χαρισες και μενα και πολλων ολυμπιακων και πολλων φιλαθλων αλλων ομαδων που αναγνωριζουν καποιον πραγματικα μεγαλο.

INOSOTROS GIO (δεν εχω ιδεα τι σημαινει αλλα θυμαμαι ενα πανο που το εγραφε σε εκεινο το παιχνιδι με το αιγαλεω με εκεινη την λομπα στο γαμα που δεν πανηγυριστηκε ποτε)
Ελεγε "Inosotros vimos a Gio. Ustedes nada".

"Eμείς είδαμε τον Gio. Εσείς τίποτα"

Αυτά....