Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 21-12-2007, 22:06   #8 (permalink)
Karmakosmik
Look out Below

Karmakosmik is on a distinguished road
Προεπιλογή Απάντηση: Champions League - UEFA

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο silversurfer Εμφάνιση μηνυμάτων
αυτά φιλαράκο να τα λες για την ομαδούλα σου, όχι για τον Ολυμπιακό την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Αν ο δικός σου ο πρόεδρος είναι μια τρίχα του δικού μου να βρεις καλύτερο να μην πηγαίνεις σαν πρόβατο να βαράς παλαμάκια, εγώ πάω γιατί παίζουμε μπάλα, περιμένεις ακό μα και εσύ ποτε θα παίξει ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη για να δεις σοβαρή ελληνική ομάδα. εχθές είδε τη δική σου και κατάλαβες.....
Κοίταξε να δείς...

Δεν περιμένω να παίξει ο Ολυμπιακός το ταμπούρι του στην ευρώπη για να δώ μπάλα. Δόξα τον θεό, έχω nova και μπορώ να δώ πραγματική μπαλάρα οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας θελήσω.

Υποδείξεις από το πως αγαπάω εγώ την ομάδα μου, προφανέστατα, και δεν θα δεχθώ από εσένα. Εγώ βαράω παλαμάκια, βλέπω αυτή την ομάδα και θα συνεχίσω να τη βλέπω επειδή την αγαπάω. Ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων και ανεξαρτήτως του μεγαλο ή μικρο επιχειρηματία (στην περίπτωση της ΑΕΚ είναι πάντα μικρο) βγάζει λεφτά από την ομάδα μου. Εσύ μπορείς να υποστηρίζεις την ομάδα σου για τους τίτλους που παίρνει και να μπορείς να μπείς σε ένα φόρουμ για να την "πείς" σε κάποιον ή να τονώσεις τον ανδρισμό σου λέγοντας "Φιλαράκο μία είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα". Τώρα τα περί χαχόλων είναι πολύ πονεμένη ιστορία.

Τα 5 ποστ σου πάντως, δεν τιμούν τα 34 χρόνια σου...
Ο χρήστης Karmakosmik δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση