Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Liverpoulaios
Άγιε-και καλά-Βασίλη τα σπας ελαφρώς αλλά τα  σου μας δίνεις πάλι φέτος.Επειδή λοιπόν έχω cosmote και μου αρέσουν οι ξεκάθαρες κουβέντες,πες μου τι σκατά είσαι ικανός να μου φέρεις να δω κι εγώ τι μπορώ να ζητήσω και το παζαρεύουμαι
Υ.Γ. click to show με 2.000.000€ μια χαρά τη βγάζω φέτος.μου επέσε(έχει και κρύο...)
|
Ζήτα εσύ (τσάμπα είναι άλλωστε) και θα τα βρούμε...
Τα 2.000.000€ θα στα φέρω. Πειράζει που θα είναι χαρτονομίσματα από τη Μονόπολυ?
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο pink
2 εβδομαδουλες επιπλεον διακοπες, κι ενα ταξιδακι πληρωμενο οπουδηποτε εχει χιονι (εξαιρουνται τα χωρια της Πινδου κλπ κλπ κλπ) γινεται να χω??? 
|
Το avatar σου προς απάντηση σου!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο mousaka+10
Ψιτ Μπιλακο...
Πιασε το μπουσουλινι-χεστρουλινι κ ενα τρακτερακι να κανω τις βολτουλες μ στην Πατρα...αυτα τα λιγα κ προσεχε γτ θα εχουμε αναψει κ το τζακι...
|
Δικό σου...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο anthropas
Βασια θελω ενα στοπερ και τον μπελουσι
|
Και του έχω πει του άλλου να κόψει τα χοχοχο. Συνέχεια μας μπερδεύουν...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο gatoni
"Ο Αγιος Βασίλης είναι εδώ και ξέρει", ήταν η απάντηση του Πέτρου Κόκκαλη για το θέμα του Μπελούσι, το οποίο όπως φαίνεται τείνει να εξελιχθεί σε σήριαλ.
Λέγε μεγάλε,καιγόμαστε...
Και βάλε το χέρι σου στην αυριανή κλήρωση...
|
Έλα,θα σας τον φέρω σε πακέτο με κορδελίτσα απ' έξω,ok?
Για την κλήρωση sorry αλλά ήταν νωρίς και κοιμόμουν.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο pink
Χρειαζομαι αμαξι και διπλωμα ή εστω οδηγο ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ομως!!
|
Ξέρω έναν καλό οδηγό που δεν έχει και τι να κάνει εδώ και κανα χρόνο που βγήκε στη σύνταξη.
Σου κάνει?
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Mazda 6
Πρέπει να έκανα το μαγικό για ακόμη μια φορά!
Το δώρο μου το πήρα ΜΕΓΑΛΕ ΜΠΙΛΑΡΕ με τη γυμνάστρια του αερόμπικ απο το γυμναστήριο!!!
ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΕ ΑΓΙΕ ΒΑΣΙΛΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ 
|
Να 'σαι καλά δεν κάνει τίποτα. Καλή η γυμνάστρια;
Άντε,σας αφήνω. Πάω να κάνω παρέα στην Αγιοβασίλενα...
Χοχοχο!!!