Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 18-12-2007, 22:15   #10 (permalink)
Santa Claus
Νέο Μέλος

Το avatar του χρήστη Santa Claus

Santa Claus is on a distinguished road
Προεπιλογή Απάντηση: Άγιε Βασίλη φέτος θα ήθελα....

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Karmakosmik Εμφάνιση μηνυμάτων
ΚΑΤΩ ΟΙ ΤΡΕΝΤΗΔΕΣ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΦΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΤΑ ΛΑΜΠΙΟΝΙΑ!
Κι ευχαριστώ να λες... Στην αρχή είχαν πάρει τα σκουφιά τα emo... Άστα να πάνε...

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο mousaka+10 Εμφάνιση μηνυμάτων
Ψιτ μπαρμπα,

Φερε πισω Μπορχα-Ντανι για επιθετικο διδυμο στο γαυρο και 2 κιλακια Φινα.Και κανα πρωταθλημα για τον ΠΑΟ αν σου περισσευει.
Μπόρχα-Ντάνι δεν το θέλει ούτε ο Θεός να παίξουν μαζί,δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό. Το πρωτάθλημα το έχω ταγμένο αλλού. ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΤΥΧΑΙΑ ΕΒΑΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΟΛΗ???

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Liverpoulaios Εμφάνιση μηνυμάτων
Λοιπόν μπαρμπα Βασίλη,φέτος ξέρω ότι πάλι θα πάρω τα μου,αλλά δεν χάνω τίποτα να σου ζητήσω μιάς που όλοι οι Έλληνες από τα 4 τους μέχρι να πεθάνουν ζητάνε.
Καταρχήν, θέλω να εξαφανίσεις τα emo από το Συνταγμα γιατί μου τι δίνει να τα βλέπω και θέλω να τα χτυπήσω με κάτι μέχρι να ψοφίσουν. Μην τους δώσεις τη χαρά να τα σκοτώσεις. Απλά εξαφάνισέ τα. Στείλτα στη πατρίδα σου το Βέλγιο.

Επίσης θέλω να περάσω όλα τα μαθήματα που χρωστάω, αλλά να κόψεις και κάτι τύπους από τη σχολή που τους σιχαίνομαι.
Ακόμα,δώσε τα νουμεράκια του Τζόκερ και κάνε τα λαχεία που παίρνουν οι δικοί μου την Πρωτοχρονιά να πιάσουν τίποτα χιλιάρικα (σε € μιλάμε πάντα).
Τέλος να προσέχεις την κοπέλα μου, και αυτό που ζητάω προαιρετικά είναι μετά τα μεθύσια(κυρίως αυτό της Πρωτοχρονιάς) να μην έχω αυτόν τον τρισάθλιο πονοκέφαλο.
Για τα μαθήματα τα είπα και στους άλλους...
Tα emo δεν τα πειράζω γιατί θα αρχίσουν να κλαίνε και έχω την Αγιοβασίλενα να με πρήζει στις γιορτές,δεν έχω και την όρεξή τους. Με έχουν πρήξει πάντως,όλο γράμματα που ζητάνε ξυραφάκια στέλνουν.
Με τζόγο δεν ασχολούμαι. Πες μου το ποσό που θες σε μετρητά.
 click to show

Τον πονοκέφαλο θα στον αφήσω για να καταλάβεις πως νιώθω κάθε χρόνο με τόσα γράμματα!

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Insomni@ Εμφάνιση μηνυμάτων
Αααα,άγιε και τίποτα για την αυπνία αν έχεις,ευπρόσδεκτο είναι...

Και θα κοιμάσαι σαν πουλάκι...

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο MaDa Εμφάνιση μηνυμάτων
help!

Άγιε... κάνε τους 4 συνάδελφους - κάφρους που τρώνε σουβλάκια στο γραφείο μου να τους πιάσει κόψιμο... και να μην προλαβαίνουν...
επίσης... μεταμόρφωσε το τοστ μου σε μπριζόλα! και την καμένη μπριζόλα στο σπίτι μου κάντην φιλέτο... όταν γυρίσω να είναι έτοιμα...ε... α! φτιάξε και μια καρμπονάρα για να μην την φάω σκέτη...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο gatoni Εμφάνιση μηνυμάτων
Άγιε Βασίλη αν, λέμε αν κάνεις test event για το βράδυ που μοιράζεις τα δώρα φέρε 2 δίπιτα και μια κόκα κόλα όταν περάσεις από εδώ γιατί βαριέμαι να πάω στο σουβλατζίδικο.
Εσείς με έχετε μπερδέψει με το deliverάδικο της γειτονιάς σας. Πάρτε ένα τηλέφωνο και παραγγείλτε ρε τσίπηδες!

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο depoina Εμφάνιση μηνυμάτων
Άγιε Βασίλη τώρα που το θυμήθηκα θέλω και ένα Nintendo DS Lite. Όχι ροζ σε παρακαλώ και φέρε μου και καμιά δεκαριά παιχνίδια...
Παιδί μου έχει προχωρήσει η τεχνολογία κι έχω μείνει πίσω ο Άγιος... Μπλέκομαι με κάτι DS, LS, ST, LSD και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο... Με καμια Barbie βολεύεσαι;

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο gatoni Εμφάνιση μηνυμάτων
Αλλά πέρνα αφού ξεμπερδέψεις με τους υπόλοιπους,αν έρθεις νωρίς θα είμαι έξω και θα περιμένεις ώρα.
Κοίτα,έτσι κι αλλιώς θα αργήσω λίγο φέτος γιατί μου έκανε πρόταση ο Κατμαν να τραγουδήσουμε μαζί την Πρωτοχρονιά. Ήταν πολλά τα λεφτά και δέχτηκα... Κάνω πρόβες τώρα.

Χοχοχο...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Santa Claus : 18-12-2007 στις 22:20.
Ο χρήστης Santa Claus δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση