Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 17-12-2007, 16:30   #4 (permalink)
silversurfer
Νέο Μέλος

silversurfer is on a distinguished road
Προεπιλογή Απάντηση: Ποινές-χάδια για τους αστυνομικούς της υπόθεσης 'ζαρντινιέρα'

αγαπητοί forumakides δεν ξέρω τι νομίζετε για τα ζώα αυτά, αλλά εγώ έχω βγει από τα ρούχα μου. Με την αποφασή τους αυτή οι δικαστές επιβραβεύουν το σύνθημα "Μπάτσοι Γουρούνια Δολοφόνοι", ουσιαστικά τους λέει το δικαστήριο το κράτος σας έχει έτσι και αλλιώς για τραμπούκους, τώρα άλλο αν μια φορά κοπανήσετε και καταστρέψατε ένα άνθρωπο δε πειράζει μωρέ είστε ήρωες γιατί χάρη σε εσάς το κράτος δουλεύει. Μιλάμε ότι όλοι μαζί θέλουν κλωτσιές οι δικαστές και μετά οι ίδιοι. Κοπανήματα με σφυριά στο κεφάλι μήπως και ο εγκεφαλός τους επανέλθει. Κάπου τα έχουμε μπρδέψει τα πράγματα σε αυτή τη χώρα.........

Την επόμενη φορά που θα ακούσετε στις ειδήσης ότι σε συναυλία κοπανησαν αστυνομικούς που ήταν θεατές να ξέρετε το λόγο. Οφθαλμός αντί οφθαλμού γιατί όταν έχεις να κάνεις με ζώα όπως αυτά πρέπει να ξηγιέσαι αναλόγως.

όλοι ίδιοι είναι, τους μάγκες τους κάνουν μόνο όταν έχουν φουκαράδες μέσα στα τμήματα. εκεί που δε φθάνει η τηλεόραση.
Ο χρήστης silversurfer δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση