Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 10-12-2007, 19:55   #1 (permalink)
depoina
Super Moderator

Το avatar του χρήστη depoina

Περιοχή: LonDoN
depoina is on a distinguished road
Προεπιλογή Δωρεάν φιλοξενία στο σπίτι του κ. Μαγγίνα!

«Ο κ. Κουνάρ ή η σύζυγός του ουδεμία σχέση εργασίας έχουν με εμένα, ούτε παρέχουν άλλη υπηρεσία, πλην της φυσικής τους παρουσίας στο χώρο», δηλώνει ο κ. Μαγγίνας και υποστηρίζει ότι «Παράλειψή, ίσως, συνιστά η μη δήλωση της φιλοξενίας αυτής».

Αναλυτικότερα, όπως υποστηρίζει ο Β. Μαγγίνας «δεν απασχολώ ασφαλισμένους ή ανασφάλιστους αλλοδαπούς ή ημεδαπούς εργαζόμενους», και διευκρινίζει ότι «σε προκατασκευασμένο, από 10ετίας και πλέον σπίτι -που δεν είναι η κύρια κατοικία μου- στο Κορωπί, στεγάζεται δωρεάν, φιλοξενούμενο, ένα ζευγάρι Ινδών (ο κ. Σόνο Κουνάρ με τη σύζυγό του και τα τρία μικρά τους παιδιά 5 ετών, 2 ετών και 6 μηνών).

Στην ανακοίνωση αναφέρεται επιπρόσθετα ότι «το μεγαλύτερο εκ των τριών τέκνο, ο Αλέξανδρος, είναι διανοητικά και κινητικά ανάπηρο και απασχολεί την μητέρα του 24 ώρες το 24ωρο.
Λόγω της αναπηρίας και των προβλημάτων που αυτή συνεπάγεται, η οικογένεια είχε δυστυχώς αντιμετωπίσει διάφορα προβλήματα σχετικά με την ενοικίαση κατοικίας, στην ευρύτερη περιοχή που εργάζεται ο πατέρας», ο οποίος απασχολείται ασφαλιζόμενος στο ΙΚΑ σε εισαγωγική εμπορική επιχείρηση, η οποία εδρεύει στο Κορωπί.

Στη συνέχεια ο κ.Μαγγίνας καταφέρεται κατά των δημοσιογράφων που ανέδειξαν το θέμα, καθώς όπως υποστηρίζει «η δημοσιογραφική αυτή "αποκάλυψη" δεν προέκυψε από καμία καταγγελία, αλλά από ρεπορτάζ το οποίο διεξήχθη με την παραβίαση του οικιακού μου ασύλου, με μεθόδους παραπλάνησης και τεχνασμάτων».

«Η ελληνική κοινωνία, μπορεί και να αντιληφθεί και να κρίνει», καταλήγει η ανακοίνωση. (ethnos.gr)

Αλήθεια λέει ο άνθρωπος...
You're the all-singing, all-dancing crap of the world.
Ο χρήστης depoina δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση