Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 05-04-2007, 18:14   #1 (permalink)
depoina
Super Moderator
 
Το avatar του χρήστη depoina
 
Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
Μηνύματα: 5.548
depoina is on a distinguished road
Προεπιλογή Προτείνετε ένα βιβλίο

Προτείνετε ένα βιβλίο, ανεξαρτήτως θεματολογίας, προσανατολισμού και περιεχομένου. Όλες οι προτάσεις είναι καλοδεχούμενες αρκεί να το έχετε διαβάσει και να ξέρετε ή να θυμάστε έστω και περίπου να μας πείτε το θέμα του.

Εύχομαι και ελπίζω το θέμα αυτό να λειτουργήσει (κάποια στιγμή στο μέλλον, οταν γραψουν πολλοι τις προτάσεις τους) σαν βιβλιοθήκη αναζήτησης και, γιατί οχι, άντλησης πληροφοριών για συγκεκριμένους τίτλους βιβλίων για κάποιον που θελει να αγορασει ενα νεο βιβλιο ή για καποιον αναποφασιστο που εχει σχεδον καταληξει σε καποιο συγκεκριμενο αλλα θελει να μαθει καποιες λεπτομεριες που δεν γραφονται στην πισω σελιδα των βιβλιων.

Θα παρακαλουσα να ακολουθούμε, όσο αυτο ειναι δυνατον βεβαια, μια συγκεκριμενη δομη. Παραθετω ενα υποδειγμα πιο κατω:

Τίτλος:
Συγγραφέας:
Εκδοτικός Οίκος: (ή επίσης αν έχετε τον κωδικό ISBN του βιβλίου)
Θεματολογία ή μια μικρή περίληψη:



Τίτλος: Το εγχειρίδιο του πολεμιστή του φωτός
Συγγραφέας: Paulo Coehlo
Εκδοτικός Οίκος: Λιβάνης
ISBN: 960-236-960-4
Σελίδες: 162
Περίληψη: Ο πολεμιστής του φωτός πιστεύει. Επειδή πιστεύει στα θαύματα, αρχίζουν να γίνονται. Αν η φασαρία του κόσμου πνίγει την εσωτερική μας φωνή, αυτό σημαίνει πως έφτασε η στιγμή της μάχης: πρέπει να ξυπνήσουμε τον πολεμιστή του φωτός που κοιμάται μέσα στον καθένα μας και να ξεκινήσουμε την πορεία σ' ένα δρόμο διάσπαρτο με κολακείες και πειρασμούς, ένα μονοπάτι όπου το κάθε βήμα μπορεί να κρύβει τις παγίδες ενός ολόκληρου λαβύρινθου, μια διαδρομή όπου η νίκη έχει το ίδιο πρόσωπο με την ήττα. Ποιος, όμως, μπορεί να μας στηρίζει στις δύσκολες στιγμές; Ποιες λέξεις πρέπει ν' ακούσουμε από τις μυριάδες που αντιλαλούν στ' αφτιά μας; Μπορούμε στ' αλήθεια να μοιραστούμε όνειρα και νοσταλγία με τους άλλους; Ο Πάουλο Κοέλο, δάσκαλος ζωής κι ελπίδας, μας παρουσιάζει ένα χάρτη για να φτάσουμε στο νησί όπου θησαυρός είναι η ευτυχία μας.

Βιβλίο σταθμός, μετά απο αυτό βλέπεις την ζωή με άλλα μάτια.. φυσικά μην ξεχνάτε οτι ο Paulo Coehlo έγραψε το Αλχιμηστή εξίσου φανταστικό βιβλίο!
__________________
You're not your job. You're not how much money you have in the bank.
You're not the car you drive. You're not the contents of your wallet.
You're not your fucking khakis.
You're the all-singing, all-dancing crap of the world.
Ο χρήστης depoina δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση