Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων
Δε γράφω συνήθως εδώ,αλλά θέλω να γκρινιάξω...Είμαι τσάτσος του Τζίγκερ και χτες πείτε όμτι γουστάρετε για την ομάδα,το αποτέλεσμα κλπ.Το α'ημίχρονο είδα και μου άρεσε ο ΠΑΟ,μετά είχα κανονίσει να βγω είτε με τιμεί είτε όχι.Η εικόνα της ομάδας μου άρεσε όσο είδα,μπορεί στο β' να σερνόταν,δεν ξέρω,αυτά θα τα βρουν προπονητής και παίχτες και πρέπει να τα βρουν σύντομα αν θέλουν να διεκδικήσουν κάτι φέτος,αλλιώς να φτιάξουν ομάδα γιατί έδειξαν ότι μπορούν να το κάνουν ως potential που λένε στο χωριό του Βαϊμάκη.Θέλω όμως να κράξω την"επιτέλους καυτή εξέδρα"της Λεωφόρου!Χέστηκα ποιος είναι μέσα ποιος δεν είναι,εγώ ξέρω ότι χτες άκουγα "μα πιο πολυ θα τρελαθώ όταν στη 13 πάλι θα βρεθώ","φέρτε τα αδέρφια μας στη θύρα 13",είδα πανό για το Τζίγκερ κι άλλα τέτοια εξωαγωνιστικά.ΝΑ τη χέσω τη βροντερή φωνή άμα ασχολείται με την πάρτυ της και όχι με την ομάδα.Έχουμε πήξει στους αντιπροσώπους και τα παρτάλια!Και αποθέωση της θεϊκής εξέδρας σήμερα!Άμα πάει έτσι και φέτος θα βγούμε τέταρτοι και η καλύτερη περίοδος θα είναι το 10ήμερο με τους πολλούς αγώνες(που έλειπε ο"αυθεντικός παναθηναϊκός,η ψυχή της 13 κι άλλα τέτοια που ακούω).Καλή σας όρεξη
|