Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Mazda 6
Αυτό το κοράκι, αυτό το λείψανο, έκανε το χερότερο, που είπε οτο γατόνι: μας άφησε χωφρίς Τζόλε με τη Βέρντερ!
Υ.Γ. Γατόνι, κάνε κατάληψη στο καφενείο να μη σου πάρουν το τραπεζάκι και κρύψε τη μπλούζα να μη στη πλύνει καμιά μάνα σου, κοπελιά κ.λπ. 
|
Στο τραπέζι δεν κάθεται ούτε ο καφετζής με τη Βέρντερ, τέλλλλος.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Neacel
Καλά ρε βούρλο να περάσετε δευτεροι στο Τσουλου για να αποκλειστείτε αμέσως μετά? Το ουέφα μοιάζει πιο καλός στόχος να φτάσεις δηλαδή μέχρι τους 16 ή τους 8.
|
Διαφωνώ. Οι ομάδες ψήνονται και ωριμάζουν όταν αντιμετωπίζουν τους κορυφαίους. Τι να το κάνω να πάω στους 8 του ΟΥΕΦΑ αποκλείοντας την Μπράγκα και την Άντερλεχτ για παράδειγμα; Ειδικά για μια νέα ομάδα όπως ο φετινός Ολυμπιακός είναι πολύ καλύτερο το να παίξει 2 ματς με την Μπάρτσα ή την Τσέλσι ή με ομάδες τέτοιου βελινεκούς.
Άσε που σου δίνει και άλλη ψυχολογία μια πρόκριση στους 16 πετώντας έξω μια ιταλική και μια γερμανική ομάδα.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Tiberius
Tελικά με εξέπληξε πολύ θετικά ο φετινός Ολυμπιακός της Ευρώπης.
Ο Κόκκαλης έκανε σωστή επιλογή που εμπιστεύτηκε τον Λεμονή, μου θύμισε Μπάγεβιτς.
|
Αν και είμαι φαν του βάτραχου για θύμισε μου πόσα διπλά είχαμε κάνει με αυτόν στο cl...
Μη τα ισοπεδώνουμε όλα,ο φετινός Ολυμπιακός είναι μακράν ο καλύτεροσ που θυμάμαι στην Ευρώπη. Αν ο Λεμονής ήταν ξένος θα τον προσκυνάγανε όλοι τώρα. Εδώ δεν τολμούσαμε να μιλήσουμε για τον ψαρά τον Σόλιντ που έπαιζε 4-3-3 με τον Ριβάλντο χαφ μόνο και μόνο επειδή ήταν ξένος και είχε πάρει τα ντέρμπυ.