Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο χαρα
Γιατί τέτοιος εκνευρισμός...δε ξέρω πως είναι τα πράγματα τώρα στο Deree αυτή τη στιγμή, αν δηλαδή έχουν αλλάξει τόσο πολύ (λιγάκι απίθανο)...αλλά το καιρό που αποφόιτησα εγώ πίστεψε με έφτυσα αίμα για να βγάλω καλή βαθμολογία και να έχω άριστες παρουσιάσεις. Και όσον αφορά τα αγγλικά έδωσα για proficiency γιατι αυτό μου ζητάσανε και τα αγγλικά μου τελειώνοντας ήταν άπτεστα. Τώρα όσον αφορά τους πλούσιους μπαμπάδες σε πληροφορώ ότι εκεί μέσα δεν είναι μόνο παιδιά πλουσίων είναι και αυτά που προέρχονται από φτωχοτερες οικογένειες όπως η δική μου. Εμένα ο δικός μου με τη συνταξη του με βοηθούσε και ένα μερίδιο των χρημάτων το έδινα εγώ από part time δουλειες που έκανα. Για αυτο σου λέω μη βγάζεις εύκολα συμπεράσματα, άκου και κάποιους άλλους. Και μη σνομπαρεις τον κόπο και την προσπάθεια που κατεβαλα και εγώ και οι συμφοιτητές μου για να το τελειώσουμε με αξιοπρέπεια χωρίς αντιγραφές και σκονάκια και χωρίς να πηγαίνουν αλλοι να γράφουν στις εξετάσεις αντι για εμας (όπως συμβαίνει στο Δημόσιο). Και πίστεψε με στην δουλειά που είμαι αυτή τη στιγμή μπήκα με τα προσόντα μου και όχι με μέσο. Λυπάμαι πολύ που οι φίλες σου κοροιδέυουν τόσο το συγκεκριμένο κολλέγιο αλλά η συμπεριφορά τους αυτη δείχνει ασέβεια απέναντι καταρχην στους γονείς τους που καταβάλλουν κάποιο σημαντικό ποσό για τα δίδακτρα τους και τη μόρφωση τους. Λυπάμαι επίσης που ο διάλογος μαζί σου κατέληξε σε χλευασμό από την πλευρά σου. Πίστεψα ότι θα είχα απέναντι μου έναν ώριμο και μορφωμένο συνομιλητή....τελειώνω εδώ γιατί βλέπω ότι άδικα καταναλώνω πολύτιμο χρόνο. Εχε την άποψη σου, σεβαστή. Μάθε όμως να σέβεσαι και τις απόψεις των άλλων.
|
Νομίζω πως είσαι λίγο υπερβολική... Καλώς ή κακώς αυτά συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στο Ντιρι και φυσικά τίποτα δεν αλλάζει αν θες να το βλέπεις πάντα ίδιο.
Ωστόσο, σέβομαι την άποψη σου αλλά προσωπικά σε καμία περίπτωση δε δέχομαι οποιαδήποτε σύγκριση ακόμα και του πιο τελειωμένου ελληνικού κρατικού πανεπιστημίου με το ντιρι και τα συναφή του.