Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 29-11-2007, 15:31   #5 (permalink)
depoina
Super Moderator

Το avatar του χρήστη depoina

Περιοχή: LonDoN
depoina is on a distinguished road
Προεπιλογή Απάντηση: Αναγνώριση των πτυχίων από αμερικανικά κολλέγια προωθεί η κυβέρνηση

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο χαρα Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλημέρα,

Δε ξέρω αν έχεις σπουδάσει στο Deree και έχεις αυτή την γνώμη. Κακώς πάντως είτε έχεις αποφοιτήσει έιτε όχι από εκεί διότι και πτυχίο αγγλικών πρέπει να έχεις για να μπεις αλλά και σκληρή είναι η μετέπειτα πορεία μέχρι το έτος αποφοίτησης. Αν δε θεωρείς το Αμερικάνικο Κολλέγιο αξιόλογο τότε ποια πανεπιστήμια είναι? Τα ελληνικά μήπως που οι φοιτητές πηγαίνουν στις αίθουσες όποτε θυμηθούν? Να προσέχουμε λίγο τι δημοσιεύουμε γιατί το Αμερικάνικο Κολλέγιο είναι πάνω από 100 χρόνια στην Ελλάδα και μεγάλο κύρος έχει και αξία. Για αυτό θα πρέπει να είναι το πρώτο που θα αναγνωριστεί από το κράτος.
Χωρίς να θέλω να σε προσβάλλω, επέτρεψε μου να γελάσω δυνατά... ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ...

Πρόσεξα πολύ καλά τι έγραψα και ήλπιζα πως θα βρεθεί κάποιος να κάνει αντίλογο...
Σιγά μη θεωρήσω το Ντιρι πανεπιστήμιο... Για ποιους κόπους μιλάς ακριβώς;;
Δυο κολλητές μου 'σπουδάζουν' εκεί και όποτε μου εξιστορούν τι παίζει εκεί μέσα γελάμε με τις ώρες..
Δεν ξέρω αν για τον κάθε υποψήφιο τα κριτήρια εισαγωγής είναι τα ίδια, πάντως οι φιλενάδες μου δεν κόπιασαν καθόλου να μπουν, και σε διαβεβαιώνω πως τα αγγλικά τους είναι δέκα φορές χειρότερα πλέον...
Στα μαθήματα πάνε ΜΟΝΟ όταν γουστάρουν ή όταν είναι να συζητήσουν για κανα πάρτυ που θα γίνει, και φυσικά, στις 'εξετάσεις' το κλασσικό σκονάκι ή το ανοιχτό βιβλίο είναι στο μενού, ακόμα και στο Ντιρι σας!

Αλλά τι ανάγκη έχουν οι φιλενάδες..Και σκασίλα τους εάν αναγνωριστεί ή όχι το Ντιρι...
Ο πλούσιος μπαμπάς, ακόμα και με αυτό το ψευτόχαρτο, που θέλουν να το κάνουν και πτυχίο τρομάρα του, θα τις χώσει σε καλή δουλίτσα...Αλοίμονο σε εκείνους που είναι στην απ' εξω...

Που έχουν κύρος και αξία τα 'πανεπιστήμια' αυτά ;; 'Η θες να μου πεις πως αν πας σε συνέντευξη για δουλειά χωρίς μέσον και χωρίς να έχεις λαδώσει, θα προτιμήσουν εσένα από έναν απόφοιτο ελληνικού κρατικού πανεπιστημίου;;
Ή εφόσον, όπως λες, είναι τόσο σπουδαία η προσφορά τους πια, γιατί εδώ και 100 χρόνια δε τα έχουν αναγνωρίσει ακόμα παρά πρέπει να μεσολαβήσει η αμερικανική στρατιά ;;

Όσα για τα ελληνικά πανεπιστήμια, που και καλά τα υποβιβάζουμε με τη δικαιολογία ότι δεν είναι οργανωμένα, δε μαθαίνεις κτλ, τράβα γράψε 19 και 20 σε όλα τα μαθήματα στις πανελλήνιες, πέρασε σε σχολή και απέρριψέ την για να πας στο Ντιρι που έχει κύρος!!
Το Ντιρι και όλα τα συναφή υπάρχουν μόνο και μόνο για να δικαιολογήσει ο κύριος ρουσφέτης το σκεπτικό με το οποίο σε διόρισε σε μια θέση...

Μαθαίνεις στο Ντιρι και δε μαθαίνεις στο κρατικό πανεπιστήμιο...(αυτό πρέπει να γίνει ανέκδοτο)
Φιλικά και καλώς ήρθες στο φόρουμ μας.
You're the all-singing, all-dancing crap of the world.
Ο χρήστης depoina δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση