Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 29-11-2007, 15:06   #4 (permalink)
χαρα
Νέο Μέλος

χαρα is on a distinguished road
Προεπιλογή Απάντηση: Αναγνώριση των πτυχίων από αμερικανικά κολλέγια προωθεί η κυβέρνηση

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Mazda 6 Εμφάνιση μηνυμάτων
Γι' αυτό, δε βλέπεις πόσο έχει βελτιωθεί η Δημόσια Τηλεόραση, απο τότε που δημιουργήθηκε η ιδιωτική;!

Έτσι κι εμείς, να εξισώσουμε τα ιδιωτικά "Πανεπιστήμια" με τα Δημόσια να δούμε προκοπή

Το θέμα είναι να αυξηθούν οι δαπάνες για τη Δημόσια Παιδεία. Να έχουμε στα Πανεπιστήμια ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΕΓΑΣΗ, ΣΙΤΙΣΗ, ΜΕΤΑΦΟΡΑ, ΣΥΓΓΡΑΜΑΤΑ!
Έχουμε στα Πανεπιστήμιά μας μερικούς απο τουε καλύτερους καθηγητές παγκοσμίως και δεν έχουν χρήματα για έρευνες και για να βγάλουν τη δουλειά τους προς τα έξω.

Τότε, όταν πραγματικά δωθούν χρήματα για τη Παιδεία και δημιουργηθούν όλ' αυτά, κάνε ότι θες, βάλε και μάξιμουμ όριο φοίτησης ή μάξιμουμ όριο δωρεάν φοίτησης...

Η λύση δεν είναι να κάνουμε "Πανεπιστήμιο" το Deere και το κάθε "Deree".
Το Deree είναι από μόνο του Πανεπιστήμειο δε χρεάζεται να το κάνουμε, αυτό που χρειάζεται να κάνουν είναι να αναγνωριστούν οι κόποι όλων όσων έχουν αποφοιτήσει από εκεί. Όσον αφορά τη Δημόσια Παιδεία, μαζί σου είμαι και με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνη..πρέπει να γίνουν πολλές προσπάθειες για να βελτιωθεί η κατάσταση στη Δημόσια Παιδεία. Και εγώ μεθαύριο που θα έρθει ο καιρός να σπουδάσει η κόρη μου, σε Δημόσιο Πανεπιστήμιο θα θελήσω να φοιτήσει, αλλά αν είναι να τελειώσει και να μην έχει μάθει τίποτα είτε εξαιτίας των απεργιών είτε γιατί δεν υπάρχει υποχρεωτική παρακολούθηση μαθημάτων τότε θα προτιμήσω να σπουδάσει σε ιδιωτικό Πανεπιστήμιο.
Ο χρήστης χαρα δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση