Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 23-11-2007, 13:53   #2537 (permalink)
Karmakosmik
Look out Below

Karmakosmik is on a distinguished road
Προεπιλογή Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Neacel Εμφάνιση μηνυμάτων

Αν συγκρίνεις ταλέντο μεταξύ των μεγάλων ομάδων της Ευρώπης, τους Ιταλούς άντε να τους κατατάξω πιο πάνω μόνο από τους Γερμανούς....

Θεωρώ δηλαδή πως Γαλλία, Ισπανία, Ολλανδία, Πορτογαλία σαν ταλέντο υπερέχουν όσο και αν δεν αρέσει στον Καρμα και στην Πιρλοπληκτη....
Οι Ιταλοί όμως έχουν στόφα νικητή και αυτό μετράει....
Αυτό δεν έγραψα κι εγώ ρε καμμένε; Φανέλα, πάθος, εξυπνάδα κτλκτλ

Παράθεση:
Το πρόβλημα για τον Ντοναντόνι είναι πως ενώ παλεύει να κάνει ανανέωση και έχει ξεσκιστεί να κάνει ταχύρρυθμα μαθήματα στους νέους για να προσαρμοστούν, εκείνοι δεν ανταποκρίνονται. Και αναγκάζεται να καλεί τώρα για κανα ματς τον γερό Πιππο να βαλει κανα γκολ να καθαρίσει την μπουγάδα ή να καλει στα 30 φευγα του τον Λουκαρέλλι.
Ανανέωση προσπαθεί να κάνει, αλλά δεν θα πάρει τους μικρούς στη διοργάνωση. Άντε να πάρει 2-3 μικρούς. Δεν θα πάει όπως ο Φαν Μπάστεν στο μουντιάλ δηλαδή...

Παράθεση:
Στην άμυνα:
Ο Νέστα το κοψε, ο Καναβάρο τώρα έχει αρχίσει να παίζει πάλι στην Ρεάλ (αλλά και πάλι τον βλέπεις πως έχει πέσει αισθητά), ο Ματεράτσι είναι εκτός, ο Μπαρτσάλι και ο Τζακαρντο παλεύουν να προσαρμοστούν, ο Γκρόσο ούτε που παίζει στη Λυών, ο Κιελίνι μαζί με τον Οντο τον παλεύουν αλλά ειδικά ο Τζορτζιο δεν μου γεμίζει το μάτι ενώ το οτί έχει φτάσει να καλεί τον 34χρονο Πανούτσι και τον Μαξ Τονέτο είναι για γέλια ....
Ο Ματεράτσι θα είναι καλά το καλοκαίρι. Θα παίξει επίσης ο Κιελίνι που είναι μιά χαρά και ο Όντο. Δλδ μπορεί να έχει μία άμυνα με Όντο, Καναβάρο, Ματεράτσι, Ζαμπρότα και έχεις πάγκο Κιελίνι, Ζακάρντο, Γκρόσο, Μπαρτσάλι...

Παράθεση:
Κάτι άλλοι τύπου Αμπροζινι καλύτερα μην τους αναφέρουμε..... Εμπίπτουν στην κατηγορία Λεσκοττ
Ο Αμπροζίνι ρε σύ; Δεν είναι τύπου Λεσκότ. Τύπου Λεσκότ θα ήταν ας πούμε ο Donadel, ο Palombo, ο Pasqual παίχτες άπειροι, χωρίς ευρωπαικές παραστάσεις, που παίζουν σε μέτριες ομάδες και κάνουν πολύ καλό πρωτάθλημα.
Ο Αμπροζίνι παίζει στη Μίλαν, έχει παίξει Τσάμπιονς Λιγκ, σε ευρωπαικές διοργανώσεις... Ούτε εγώ τον πάω, αλλά είναι σε τρομερή φόρμα εδώ και 1,5 χρόνο...

Παράθεση:
Και επίθεση είναι το μπουρδούκλωμα.... Ντι Νατάλε, Τζιλαρντίνο, Ιακίντα, Ινζαγκι, Λουκαρέλι, Παλαντίνο, Κουαλιαρέλα, Ρόκι και Τόνι θέλουν θέση στην ομάδα....

Από αυτούς πλην του Τονι όλοι οι άλλοι κατι κωλογεροι είναι ή κάτι νεούδια που χλωμά τα βλέπω να τα παίρνει ο Ντοναντόνι (Παλαντίνο, Κουαλιαρελα) αν και είναι καλά παικτάκια....
Μπα τα παραλές... Στην επίθεση δεν είναι τόσο καλή, αλλά παίζει με 1 επιθετικό και διάφορους κρυφούς να βγαίνουν (Καμορανέζι, Περόττα,Ακουιλάνι) και δεν χρειάζεται πολλούς επιθετικούς.

Τόνι, Ιακίντα, Ρόκι δεν είναι κωλόγεροι. Παίρνεις και τον Πίπο που ok είναι, συν τον Κουλιαρέλα για νέο και είσαι καλά.

Εγώ ανυσυχώ για το πόσο δεμένη ομάδα θα είναι το καλοκαίρι και στον προπονητή που δεν μου γεμίζει το μάτι ότι θα γυρίσει ματς στα δύσκολα.
Ο χρήστης Karmakosmik δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση