Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 21-11-2007, 00:00   #9 (permalink)
Mazda 6
World Wide Poster

Το avatar του χρήστη Mazda 6

Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
Mazda 6 is on a distinguished road
Προεπιλογή Απάντηση: Μύθοι για τη διατροφή

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Xavier Εμφάνιση μηνυμάτων
για το τσάι έχω ακούσει ότι η πράσινη ποικιλία του χαρακτηριζεται διουρητική και ότι συνίσταται σε περιπτώσεις δίαιτας. για τον καφέ έχω ακούσει το ακριβώς αντίθετο, ότι κάνει δλδ παρακράτηση υγρών.

Όχι, όχι και τα δυο είναι διουριτικά. Μιλάμε όμως για καφέ και τσάι χωρίς ζάχαρη και όχι αναψυκτικά. Γαλλικός καφές και τσάι σκέτο με νερό (άντε και 2-3 σταγόνες λεμόνι)

Τα χρησιμοποιώ και τα 2. Μάλιστα σε περίοδο γράμμωσης, όπου κάνω 2 προπονήσεις τη μέρα, για μέγιστη απώλεια λίπους, μόλις ξυπνήσω πάω γυμναστήριο για 45 λεπτά διάδρομο, έχοντας πιει πριν μόνο ένα γαλλικό καφέ, δυνατό, χωρίς ζάχαρη, για ενέργεια, διούρηση και θερμογένεση (το πολύ πολύ να έχω πάρει και μια δόση αμινοξέα για να προστατέψω το μυικό μου ιστό).

Πρέπει όμως όταν πίνουμε καφέ ή τσάι, η χρησιμοποιούμε κάποιο θερμογενιτικό-λιποτροπικό (ΠΟΥ ΤΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΔΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ!), να πίνουμε και πολύ νερό.

Υ.Γ. Αυτό που αδυνατίζει, επειδή έγραψα για τα λιποδιαλυτικά, είναι η πειθαρχημένη διατροφή, η αερόβια άσκηση, τα βάρη και η ξεκούραση.