Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 20-11-2007, 18:34   #41 (permalink)
Xavier
Evil Nazi

Το avatar του χρήστη Xavier

Xavier is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Xavier
Προεπιλογή Απάντηση: Αθλητικά παρελκόμενα

Ανάστατωση έχει προκληθεί στις τάξεις της ΑΪΚ Στοκχόλμης μετά το επιχειρηματικό μπάσιμο του μεγιστάνα του πορνό Μπερθ Μίλτον στα κοινά του συλλόγου.

Ο 52χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος είναι επικεφαλής του ομίλου Private Media Group εξέφρασε την πρόθεση να αποκτήσει όσο πιο πολλές μετοχές είναι εφικτό.

"Ήδη είμαι κάτοχος του 10% της ΑΪΚ Στοκχόλμης, ωστόσο κάθε μέρα αυξάνω το μερίδιο μου. Στόχος μου είναι να μπορώ να ασκώ επιρροή. Δεν μπορούν να μου το απαγορεύσουν. Είναι τα χρήματα μουμ ο σύλλογος μου. Πιστεύω είμαι ένα σύμβολο για όσους ανθρώπους μάχονται" τόνισε χαρακτηριστικά ο Μίλτον, ο οποίος δεν έκρυψε την απογοήτευση του για το γεγονός ότι η διοίκηση της σουηδικής ομάδας δεν έχει καταφέρει να πατάξει τα κρούσματα χουλιγκανισμού.

Αν και το ποσοστό του είναι αρκετό για να του επιτρέψει να μετέχει στα κοινά του συλλόγου, ο ιδιόρρυθμος μπίζνεσμαν σκοπεύει αποκτήσει το 49% των μετοχών που είναι και το μάξιμουμ σύμφωνα με τους κανονισμούς της σουηδικής ομοσπονδίας.

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Περ Μπίστεντ με κομψό τρόπο εναντιώνεται στις προθέσεις του Μίλτον καθώς φοβάται ότι πιθανή ανάμιξη του θα αποτελέσει πλήγμα στη φήμη της ΑΪΚ.

"Οι αξίες του συλλόγου που εκφράζονται σε καθημερινή βάση βρίσκονται στην αντίθετη πλευρά σε σχέση με την βιομηχανία του πορνό".