Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Kallia
Επειδή μάλλον κατάλαβα για ποιόν/ά χτυπάει η καμπάνα, εγώ ποτέ δεν χαρακτήρισα την ομάδα σου ΑΕΚακι. Επί λέξη μάλιστα είπα:
“Γιαυτό θα σας αποκαλούνε πάντα «Αεκάκι»...Πολύ απλά γιατί η συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων σας έχει την ίδια νοοτροπία με σένα ρε Razzy.”
Δηλαδή αυτό που λέω, γιατί μάλλον μέσα στον εκνευρισμό σου λόγω της σφαγιαστικής(  ) διαιτησίας δεν κατάλαβες σωστά, είναι ότι με τέτοια νοοτροπία μετά από τέτοιο ματς, αν κλαίγεστε για τον διαιτητή τότε δικαιώνετε αυτούς που σας αποκαλούνε ΑΕΚακι. Εγώ επαναλαμβάνω ποτέ δεν χαρακτήρισα έτσι την ομάδα σου.
Και να λείπει το συγκεκριμένο υφάκι...διάλογο κάνουμε, τις απόψεις μας λέμε, δεν πρόσβαλα κανέναν...εκτός και αν δεν θες να λέω την άποψη μου.
|
1) Δεν έχω κανένα υφάκι....
2) Είπα πως οπως εγώ δεν χρησιμοποιω υποκοριστικά όταν αναφέρω το όνομα των αντιπάλων ομάδων έτσι απαιτώ και οι υπόλοιποι να μην χρησιμοποιουν υποκοριστικά. Απλό....
3) Κοιτα εγώ δεν κλαιγομαι. Εγώ λεω την αλήθεια. Δεν παιξαμε καλα και ούτως ή αλλως θα χάναμε, αλλα και η διαιτησία δεν μπορουμε να πουμε πως έκανε το καθηκον της. Τώρα με τους φιλους του ΠΑΟ δεν ασχολουμαι. Μπράβο τους, νίκησαν και μαγκιά τους. Δεν καταλαβαινω που κολλάνε και γιατι ασχολουνται με ένα φιλο της ΑΕΚ που γουστάρει να πει κάποια πράγματα για την διαιτησια γιατί νιώθει πως αδικήθηκε η ομάδα του....
4) Δεν θέλω και δεν με νοιάζει να σε φιμώσω. Δεν είμαι ο δικτατορας Σομόζα, ούτε έχω φασιστικές αντιλήψεις πάνω στην ελευθερία της άποψης. Ελεύθεροι είμαστε να λέμε την γνώμη μας....
Απλά οι χαρακτηρισμοί είναι που ενοχλουν....
ΥΓ: Μου φαίνεται καλύτερα ήταν όταν δεν έγραφα τίποτα.... Θα υπήρχε μεγαλύτερη ησυχία....