Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 12-11-2007, 15:21   #2459 (permalink)
donpaganistis
You can't step twice into the same river.

Το avatar του χρήστη donpaganistis

Περιοχή: 0048
donpaganistis is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην donpaganistis
Lightbulb Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Karmakosmik Εμφάνιση μηνυμάτων
Δυστυχώς το ελληνικό ποδόσφαιρο θα μείνει για πάντα τσιφλίκι των 2 βρωμιάρηδων και της κλίκας τους.

Εύχομαι πραγματικά ότι χειρότερο για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Συγγνώμη καλέ μου φίλε αλλά εσύ από τα 90΄ που ξόδεψες για να δεις το ντέρμπι τα συμπεράσματα σου είναι :
1)Ο Καλόπουλος είναι τσιράκι του Βαρδινογιάννη, που ήρθε με εντεταλμένη υπηρεσία από το αφεντικό του να σφάξει την Άεκ;
2)ο Μιαούλης είναι ο κύριως υπεύθυνος της κατρακύλας και της μιζέριας της ΆΕΚ της τελευταία δεκαετία;

Δηλαδή δεν παρατήρησες ότι στο 1ο ημίχρονο ο ΠΑΟ έτρωγε σίδερα και δεν άφησε τους παίκτες της ΑΕΚ ούτε το κέντρο να περάσουν,με αποτέλεσμα να μην κάνουν ούτε ένα σουτ σε 45΄. Έγω που ήμουν αδιάφορος και σεβάστηκα τον ΠΑΟ για το νεύρο και την θέληση του να πάρει το παιχνίδι.
Το γκολ που έβαλε η ΑΕΚ βάση απόδοσης δεν το δικαιούταν μέχρι τότε αλλά και στο 2ο ημίχρονο που ισορρόπησε το ματς πάλι ο ΠΑΟ έχασε τις κλασσικότερες ευκαιρίες. Μπορεί να μην ήταν κάρτα του Δέλλα,αλλά πως μπορείς να είσαι τόσο σίγουρος αφού δεν υπάρχει ξεκάθαρο ριπλέυ;Η αποβολή θα έστεκε(για κάποιους) ως δικαιολογία στην περίπτωση που είχατε βάλει στα δίχτυα τον ΠΑΟ και η αποβολή σας έκοψε τον ξέφρενο ρυθμό.
Άποψη μου είναι ότι πρώτα πρέπει να βλέπουμε τα χάλια μας και μετά να ψάχνουμε για δικαιολογίες γιατί αλλιώς από μόνοι μας υποβαθμίζουμε την ομάδα μας.

Υ.Γ : Γιώργο Δώνη,η παρουσία σου στην Λάρισα μέχρι πέρσι δεν είχε αποκαλύψει το αδιαμφισβήτητο ταλέντο σου στην τραγωδία. Φέτος τι σε έχει πιάσει και κυνηγάς παντού δαίμονες; Ποιός κακούργος σου πλασάρει ότι η ΦΙΦΑ έχει κάνει μυστική συνομωσία κατά της Λάρισας και γελάει μετά με τις αντιδράσεις σου;

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη donpaganistis : 12-11-2007 στις 15:40.
Ο χρήστης donpaganistis δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση