Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 11-11-2007, 13:28   #2432 (permalink)
donpaganistis
You can't step twice into the same river.

Το avatar του χρήστη donpaganistis

Περιοχή: 0048
donpaganistis is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην donpaganistis
Lightbulb Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων

ΠΑΟ - ΑΡΗΣ : 81-76
Μπορεί να χάσαμε στο μπάσκετ και από τους 2 μεγάλους αλλά η χθεσινή εμφάνιση δεν είχε καμία σχέση με την εμφάνιση στο Παλέ εναντίον του ΟΣΦΠ.
Η ομάδα φαίνεται ότι δένει με τα ματς αλλά αυτό που μου αρέσει είναι ότι δεν παρατάει τα παιχνίδια και το παλεύει μέχρι το τέλος.
Κοιτώντας τα ρόστερ ο ΠΑΟ είχε 12 παίκτες από τους οποίους ο πιο αδύναμος(Αλβέρτης) σκόραρε 5 πόντους και πήρε άλλα τόσα ριμπάουντ,από την άλλη ο Άρης είχε 9 παίκτες από τους οποίους ο Σεραπίνας έβαλε 1 πόντο, ο Αγαδάκος κανένα και ο Ηλιάδης 3. Πιστεύω ότι είναι αδύνατον να χτυπήσουμε το δίδυμο ΟΣΦΠ-ΠΑΟ γιατί η διαφορά ρόστερ είναι χαώδης όμως :
Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από την εμφάνιση. Φοβερός ο Ράιτ, ο Τσαλδάρης είναι ο Διαμαντίδης του Άρη, ο Μάσει είναι άνετα στους 3 καλύτερους Σέντερ στην Ευρώπη ενώ ο Μότολα είναι καλή λύση.Περιμένω να μας δω και με τον 2ο Αμερικανό(Τέρι) και πως θα δέσει η ομάδα με τα παιχνίδια.
Χρειάζεται πάντως σίγουρα αγορά ικανού άσσου,ο καημένος ο Καστλ είναι 36 χρονών και δεν αντέχει τους ρυθμούς Ευρωλίγκα- Α1 ενώ ο Καλαιτζής για 3ος άσσος καλός είναι για δεύτερος δεν κάνει.Όλα τα λεφτά να τα ρίξει στον πλέι μέικερ γιατί μειώνει έτσι όλη την υπόλοιπη ομάδα.
Επίσης ο Ηλιάδης παρουσιάζεται πολύ πεσμένος (φέτος αν δεν τραβήξει δεν νομίζω ότι θα του δωθεί άλλη ευκαιρία), Ο Σεραπίνας πρέπει να πάρει δρόμο και να αναζητηθεί ρόστερ 10 καλών παικτών. Μεγάλη βλακεία μας να διώξουμε τον Κυρίτση,θα είχαμε αξιόπιστη λύση για τη θέση 2 για μια 8ετία.
Έχουμε δημιουργήσει μια μικρή παράδοση στους κοινοτικούς παίκτες.Έχουμε εδώ και μια 3ετία αν όχι τον καλύτερο σίγουρ έναν από τους 3 καλύτερους κοινοτικούς.(Πρόπερσι τον Στακ, πέρσι τον Ουίλκινσον και φέτος τον Μάσει)