Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 25-10-2007, 14:52   #2342 (permalink)
Katalanos
παμε ρε γαυρε

Το avatar του χρήστη Katalanos

Περιοχή: στον κοσμο μου
Katalanos is on a distinguished road
Προεπιλογή Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο TALOS Εμφάνιση μηνυμάτων
και επαναλαμβανω. Αυτη ειναι η μεγαλυτερη νικη του Ολυμπιακου. Εγω προσωπικα θα ντρεπομουν να μιλαω ετσι, και φυσικα εχω αφορμες. Αλλα ειναι ετσι ο χαρακτηρας μου που ειμαι πολυ υπερηφανος γενικα στη ζωη μου για να στηριζομαι σε κατι που στεναχωρησε τον εχθρο μου χωρις να το εχω προκαλεσει εγω. Απο τα αθλητικα, μεχρι τις γκομενες, μεχρι τη σχολη και μεχρι τα παντα. Πως το λεμε? ''ΔΕ ΓΑΜΑΩ ΜΕ ΞΕΝΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ''. Οσον αφορα το καθαρα(?) αθλητικο μερος, περσυ με κερδισες δυο φορες. Παλι ο διαιτητης φταιει που εκανες 5 ηττες μετα? Λοιπον, ειστε οι καλυτεροι, εχετε ομαδαρα, ο Ολυμπιακος χωρις διαιτησια δε κανει τιποτα, γι αυτο μεινετε οπως ειστε κι αφηστε εμας τους μιζερους να παιρνουμε παιχταραδες μπαααας και κανουμε κατι.
ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ. ΓΕΝΙΚΑ.
+1

οσον αφορα το παιχνιδι ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΓΑΥΡΕ

το παιχνιδι στο καραισκακη θα ειναι δυσκολο γιατι αισθανονται σαν να τους την ειπαμε εχθες και θελουν να δειξουν οτι ειναι καλυτεροι.θα ερθουν πολυ σοβαροι στον πειραια ελπιζω και πιστευω πως θα παρουμε τουλαχιστον χ.αν συνεχισουμε ετσι παντως θα περασουμε εστω και ουεφα που δεν ειναι αποτυχια.επισης φετος αποδεικνυεται οτι δεν παιζουν ρολο ουτε τα γουρια ουτε η ατυχια.δωσαμε σχεδον 15 μυρια για μεταγγραφες και παμε καλα.σε αλλες εποχες αν τρωγαμε γκολ στο 2΄ θα πηγαιναμε για διασυρμο επισης αν μεναμε με 10 παιχτες στο 12΄ τα ιδια, τελος αν το τρωγαμε στο 83΄ δεν θα το παλευαμε αλλο ομως χθες καναμε δυο ευκαιριες με νουνιες και κοβασεβιτς.εχουμε αλλη ψυχολογια οι παιχτες δεν μασανε και για μενα αυτο ειναι ευχαριστη εκπληξη.ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ!!!

Υ.Γ.ο νικολακοπουλος το ειπε εχθες η παραδωση ελεγε ή ισοπαλια ή 4αρα και ετσι και εγινε το παιχνιδι στο 90΄ θα γινοταν 3-3 και εγινε 4-2!!!

Burn motherfcker,burn
Ο χρήστης Katalanos δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση