Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 25-10-2007, 11:26   #8 (permalink)
gatoni
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!

Το avatar του χρήστη gatoni

Περιοχή: Γαλάτσι city...
gatoni is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην gatoni
Προεπιλογή Απάντηση: Οταν μιλούν οι γραφικοί...

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Xavier Εμφάνιση μηνυμάτων
Θέλω να φύγω από την Τσέλσι. Από την πρώτη ημέρα που πήγα στο Λονδίνο αυτό ήθελα, κάθε καλοκαίρι, σε κάθε μεταγραφική περίοδο. Η ζημιά που έχει γίνει είναι πολύ μεγάλη. Όλοι στα αποδυτήρια γνωρίζουμε τα γεγονότα που συνέβησαν και οδήγησαν στην αποχώρηση του Μουρίνιο. Τίποτα δεν θα με εμποδίσει τώρα πια. Γνωρίζω ότι υπάρχουν επαφές με τον Κακά και τον Ροναλντίνιο, όμως ακόμη κι αν έλθουν στην Τσέλσι, η απόφασή μου είναι ειλημμένη. Πάντα ονειρευόμουν να αγωνιστώ σε μια ομάδα όπως η Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μίλαν και η Ίντερ.

Ντιντιέ Ντρογκμπά, 18/10/2007

Σκεφτόμενος πιο ήρεμα όσα είπα, μετανιώνω για τα όσα ανέφερα στην πρόσφατη συνέντευξή μου. Είμαι παίκτης της Τσέλσι και θα είμαι 100% αφοσιωμένος στην ομάδα μου στηρίζοντας τον προπονητή μου, τους συμπαίκτες μου και το σύλλογο. Δεν θα ξαναμιλήσω για το μέλλον μου παρά μόνο ιδιωτικά με τη διοίκηση στο τέλος της περιόδου.
Ντιντιέ Ντρογκμπά, 19/10/2007

Αν δεν είσαι ευχαριστημένος σε μια ομάδα, είναι δύσκολο να δίνεις το 100%. Αυτή τη στιγμή εγώ το κάνω επειδή αισθάνομαι καλά. Αγαπώ τους οπαδούς μας, εκείνοι μου δείχνουν το σεβασμό που πρέπει και αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Ντιντιέ Ντρογκμπά, 24/10/2007

Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ.