Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Gero-Dhmos
Καλά ας είχαμε αντοχές θα σας έλεγα εγώ τι θα κάνατε!!!Μέγα τέρμα είχαμε...Την επόμενη φορά θα κερδίσουμε...Τέλος..
|
Αδικηθήκαμε από την διαιτησία. Παίρναν μούφες μπέναλντι και σφυρίζονταν ανάποδα φάουλ. ...
Ο Μανάβης ήταν επικός. Αν και για ένα 15λεπτο δεν πρέπει να μου δωσε πάσα .....
Το Γατόνι να πω την αμαρτία μου το περιμενα πιο σαπάκι αλλα το βγαλε καλα το ματς και έβαλε ένα ωραιο γκολ με όμορφο πλασέ στην απέναντι γωνία του Άστρο....
Ο Αλκης έπαιξε νορμάλ. Απλά ο Τάλος και ο Μανακης τύχαιναν και πέρναγαν απο τα ποδια του Αλκη και τους κοπάναγε. Του χρεώσαν το πέναλντι άδικα.... Και επειδή είναι καλό παιδί δεν είπε τίποτα.
Ο Χουλκ κρατησε τα πάντα. Ότι πήγαινε μέσα το βγαζε αλλα λογικό ήταν να φάει γκολ με την πίεση που μας ασκήσαν. Και αυτουνού του χρεώσανε ένα κορνερ ενώ η μπάλα είχε βγει αλλα δεν μίλησε, γιατί είναι και αυτός καλο παιδί
Ο Δήμος αρκετά φιζικαλ (κύριο χαρακτηριστικό του) δεν έχανε κόντρα κάτω και ήταν πολύ ουσιαστικός στα τελειώματα. Μ@λακα κοψε τα ξενύχτια και ξεκίνα γυμναστήριο πάλι, γιατί έχεις λιώσει σε αντοχή....
Ο Ταλος ήταν καλός ως συνήθως....
Ο Χαβιέ το πάλεψε δεν πήρε πολύ μπάλα, έβαλε και ένα γκολ με αλλαγη ποδιού σαν Φαν Πέρσης αλλά δεν απειλησε γενικά....
Ο Πίππο ντύθηκε Τζιλαρντίνο. Μόλις είδα πως δεν έβαλε τις δυο πρώτες ευκαιρίες που του δώθηκαν κατάλαβα πως δεν θα έβαζε πολλά γκολ και ανακουφίστηκα. Έβαλε το κρίσιμο γκολ όμως και ισοφάρισε....
Ο Αστρο ήταν καλος όχι λογω καμιά ιδιαίτερης ικανότητας στο τέρμα αλλα λόγω εκτοπίσματος, τρεις φορές βγήκα φάτσα προσπαθησα να τον περάσω με ντρίμπλα αλλα γωνία στο τέρμα δεν έβλεπα. Πάντως για πρώτη εμφάνιση και με απουσια 10 ετών ήταν καλός...
Ο Χρόνης είναι

....
Τα ίδιο και ο Μανάκης που μας λέει πως κάναμε καθυστερήσεις....