Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 22-10-2007, 18:47   #745 (permalink)
Astrolabos
Ηλεκτρικός Θησέας

Το avatar του χρήστη Astrolabos

Περιοχή: Καλαμάτα
Astrolabos έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Astrolabos
Προεπιλογή Απάντηση: Αμπαλοι όλου του κόσμου ενωθείτε

Το ματσάκι όντως ήταν πολύ ωραίο. Ευχαριστώ τα παιδιά για τα καλά τους λόγια, αλλά έχω την εντύπωση ότι ήμουν λίγος σε σχέση με τους υπόλοιπους. Πρώτον έπαιζα με τζήν (lol) και δεύτερον ήταν η πρώτη μου επαφή με φυσική δραστηριότητα μετά από δέκα χρόνια.
Σε γενικές γραμμές το μάτς ήταν καλό, όλοι παίζανε καλά και πραγματικά πιστεύω πως αν το τέρμα ήταν στα δεξιά ή τα αριστερά του γηπέδου και όχι στο κέντρο θα είχαμε νικήσει με διψήφιο αριθμό τερμάτων.
Πάρα πολύ καλά έπαιξε ο Άκης που, αν δεν καθόταν στόπερ θα είχα μαζέψει πολυ περισσότερες φορές τη μπάλα από τα δίκτυα. Ο Βασίλης (Xavier) έτρεχε συνέχεια (στο μισό γήπεδο μόνο) και είχε καλές στιγμές, ο Βασίλης (Pippo) είχε μια Ιταλικού τύπου ατυχία στην τελική προσπάθεια αλλά μας αποζημίωσε στο 7-7, ο Μάνος με το Χρόνη πούλεν με πολλά δοκάρια (), o Αλέξανδρος ή Αλεχάντρο (Hulk) είχε όντως κατεβάσει ρολλά ενώ ο Δήμος με τον Neacel ήταν ο μόνιμος κίνδυνος στην επίθεση. Ο γατούλης έπαιξε καλά, δεν τον είδα και τόσο γιατι δεν πέρναγε πολλές φορές τη μεσαιά γραμμή, ενώ συμπαθητικά έπαιξε και ο φίλος που ήρθε με κάποιον, δε θυμάμαι ποιόν.
Σας ευχαριστώ για το παιχνίδι και σας ευχαριστώ που μου υπενθυμίσατε ότι πρέπει να ξαναβάλω την άθληση στην ημερίσια διάταξη.
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
Ο χρήστης Astrolabos δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση