Ο Νικολακόπουλος του φόρουμ κυρίες και κύριοι, ο Γκόντζος του διαδυκτίου, ο "ο ήλιος βγαίνει από τη δύση"!!
Παράθεση:
|
Στην αναπαυλα μου δοθηκε το τελειωτικο χτυπημα απ το γατονι: ''Δε σε χαλασε που σε βαλαμε στη μεση και παιξαμε 1-2 και πλασαρα''. Εκει χτυπησε κοκκινο το στροφομετρο του ποδοσφαιρικου εγωισμου!
|
Ξεχνάει ο παίχτης-δημοσιογραφίσκος πως το "δεν σε χάλασε το 1-2" ήταν επακόλουθο της ποδιάς που μου έκανε ενώ κυνηγούσα 2-3 παίχτες σε εκείνη τη φάση... Αρχικά είπε "συγγνώμη"... Δε βαριέσαι λέω,δεν τον χαλάει το 2μπαλο(ως τότε),άστον να χαρεί. Επανήλθε όμως κύριοι! Με εμετική πρόκληση "να βάλουμε ένα δίχτυ στα πόδια;" Εκεί είπα πως δεν πάει άλλο. Ανεβαίνω σαν Βύντρα,εεε... σαν βέλος από αριστερά κι βλέπω μπροστά μου ΑΥΤΟΝ! Διακριτικά έχει κλείσει τα πόδια φοβούμενος την εκδίκηση... Το 1-2 με Νίσελ ήταν εύκολο και ΑΥΤΟΣ μέχρι να συνέλθει από το μπιλιάρδο είδε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του...
Καλό ματσάκι γενικά,χαλάλι που έφαγα 2 ώρες πήγαινε-έλα. Η ήττα μας οφείλεται στην κακή φυσική κατάσταση που είχαμε και ΦΥΣΙΚΑ φταίει ο προπονητής στην προετοιμασία

Επίσης ΑΠΑΙΤΩ μετά το επόμενο ματς να κατουρήσουν ΑΥΤΟΣ,Μάνος και Χρόνης.Μας πέθαναν στο τρέξιμο,ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΧΥΜΟΥΣ!!!
Ένα μεγάλο respect στον Χουλκ. Φεύγοντας και ενώ πηγαίναμε στον ηλεκτρικό μας είπε πως ξέχασε τα γάντια του και γύρισε να τα πάρει. Όλοι όμως καταλάβαμε πως ξέχασε το λουκέτο από τα ρολά που είχε κατεβάσει.