Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων
νομίζω ότι το χέρι ήταν ακούσιο. επίσης ο αρουαμπαρένα έχει ένα ματς που συγκρίνεται μόνο με τα ιστορικά ματς του ακατανίκητου βύντρα. στο 12 του φεύγει ο αντίπαλος με συνέπεια να βγει ο μάχο και να τον κλαδέψει στεγνά. η κόκκινη είναι σωστή. στο δεύτερο πάλι ο αρουαμπαρένα κάνει και τη φάση που διαμαρτύρεται η λάρισα τραβάει στην περιοχή από τη φανέλα, κάνει μπέναλντι είναι και κόκκινη που δεν δίνεται. δεν είδα στα στιγμιότυπα οφσάιντ και δεν έχω γνώμη. ίσως εκεί η αεκ αδικήθηκε ίσως πάλι και όχι πάντως μου κάνει εντύπωση που σε δύο εκπομπές δεν τα είδα αυτά που λέει ο κάρμα.
ο πολύ άσχημος παο έχει εξήγηση. μπάζει πίσω με τα τυχάρπαστα αμυντικά δίδυμα του στυλ ενακαρίρε-γκούμας, σαριέγκι-μόρις, ενακαρίρε-μόρις αλλά και από τα ανύπαρκτα μπακ (με μια επιφύλαξη για την περίπτωση νίλσον). η ανάπτυξη με ίβανσιτς και δημούτσο είναι καλή, χωρίς αυτούς είναι ηλίθια παντελώς αφού άκρα ουσιαστικά δεν υπάρχουν. ο λούζερ που έχει ο παο για προπονητή μέχρι τώρα μου έχει δείξει ότι ναι μεν στο 0-0 βελτιώνει τις παπαριές που έχει κάνει στο αρχικό σχήμα, όταν βρέθηκε όμως πίσω στο σκορ έχασε τα αυγά και τα καλάθια. κουραστικό καταντάει πάλι να ψάχνουν όλοι τον καραγκούνη για να του δώσουν την μπάλα. ο παπαδόπουλος δεν ξέρω τι βύσμα και τρώει τη θέση του ντόι. είναι ντεφορμέ και το χατ τρικ στην αρτμέντια είναι μαγική εικόνα. ο παο δεν πάει για πρωτάθλημα όπως είναι ούτε με σφαίρες, παρά μόνο αν επιστρέψουν νίνης-γκονζάλες σε καλή κατάσταση και σουλουπωθούν οι τρύπες πίσω. το δεκέμβρη στέλνει 2 σέντερ μπακ και ντόι (πιθανότατα) στο κόπα άφρικα και το πιο πιθανό είναι οι άλλοι δυο να γίνουν καπνός στη βαθμολογία.
|