Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 13-10-2007, 19:11   #1 (permalink)
gatoni
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!

Το avatar του χρήστη gatoni

Περιοχή: Γαλάτσι city...
gatoni is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην gatoni
Προεπιλογή Διακοποτέστ...

Μιας και αρχίζει και χειμωνιάζει για τα καλά πλέον ας κάνουμε ένα τεστάκι να δούμε πως περάσαμε τις διακοπές μας!!

1) Πόσες μέρες κράτησε το όλο πανηγύρι;

α. Μια βδομάδα και πολύ ήταν

β. Δύο βδομάδες, αλλά δεν κατάλαβα Χριστό

γ. Ξεκίνησε τον Ιούνιο και συνεχίζεται, μονίμως, διαρκώς και ασταμάτητα

2) Που πήγατε;

α. Στα νησιά την Άγονης Γραμμής (Φολέγανδρο, Κουφονήσια, Γαϊδουρονήσι, Ρω, Ίμια κ.λ.π.)

β. Μια περαντζάδα από ένα νησί και μετά στο σπίτι για διαλογισμό και προετοιμασία για τον Φθινοπωρινό βιασμό που πλησιάζει

γ. Σύρο, Πάρο, Αντίπαρο, Τήνο, Μύκονο, Σαντορίνη, Νάξο, Κω, Ρόδο, Κέρκυρα, Λευκάδα, Κεφαλονιά, Ζάκυνθο, μόλις γύρισα από Κρήτη, ρίχνω ένα σιδέρωμα και ετοιμάζω τις βαλίτσες για Μαλδίβες

3) Ποιοί πήγατε;

α. Εγώ και κάτι λοιποί μπάκουροι

β. Χωρίς το μωρό μου δεν πάω πουθενά

γ. Εγώ, κάτι σκαφάτοι φίλοι και κάτι μοντέλα

4) Που μείνατε;

α. Έκανα ελεύθερο κάμπινγκ. Γύρισα πιο εξουθενωμένος απ’ ότι έφυγα

β. Σε κάτι ενοικιαζόμενα στα οποία με τράβηξε με το ζόρι ένας roomstoletας. Καλά ήταν, αλλά τα ποντίκια ήταν λίγο άγρια

γ. Σε ξενοδοχείο 5 αστέρων με πισίνα, τζακούζι, θαλάσσια σπορ, ημίγυμνες, μαυρισμένες υπαλλήλους, χαλαρωτικό – αισθησιακό μασάζ από ανατολίτισσες επαγγελματίες. Μόνο 450 € η βραδιά το άτομο

5) Πως μετακινούσασταν;

α. Με τα πόδια ή με τα υπέροχα ΚΤΕΛ του νησιού

β. Νοίκιασα ένα γ*μημένο μηχανάκι, αλλά με άφησε πάνω σε ένα κορφοβούνι. Μανούριασα και το σέντραρα στο απέραντο γαλάζιο

γ. Μα, είχα πάρει το Land Rover μαζί

6) Μπανάκια κάναμε;

α. Προσπαθούσα συνεχώς να βολέψω τον πισινό μου πάνω σε κάτι κοφτερά βράχια. Στις καλές παραλίες μπορούσες να πας μόνο με αλεξίπτωτο ή με αποβατικό

β. Τσαλαβουτήξαμε – σαν παιδιά και εμείς – σε κάτι παλιοπαραλίες. Καλά ήταν, καθαρά ήταν, αλλά αυτές οι καρέτα – καρέτα, τώρα τελευταία δεν έχουν καθόλου τρόπους

γ. Παχιά, λευκή άμμος, φοινικόδεντρα γύρω – τριγύρω, ξαπλώστρες, jet-ski, scuba diving, ποτά μέσα σε κομμένες καρύδες με ομπρελίτσες και 14 καλαμάκια. Ένας καρχαρίας έφαγε την πεθερά μου, αλλά δεν μπορώ να πω ότι μου λείπει και ιδιαίτερα

7) Μαυρίσαμε;

α. Άστα κύριε τέτοιε μου. 6 ώρες την ημέρα, εφτά ημέρες την εβδομάδα στον ήλιο και ακόμα σαν φρεσκοσοβατισμένος τοίχος είμαι

β. Ε, όσο να ’ναι το πήραμε το χρωματάκι μας

γ. ‘Χορεύει και γουστάρει τον μαύρο, το σκύλο, τον αράπη, τον ταμ – ταμ – ταμ’

8 ) Φάγαμε; Φάγαμε;

α. Τρεις το λάδι, τρεις το ξύδι, έξι το λαδόξιδο. Με κάτι σουβλάκια τη βγάζαμε

β. Σε κάτι ταβέρνες πηγαίναμε, χτυπήσαμε κάτι ψαρικά, κάτι κοψίδια, ήπιαμε και κάτι μπύρες, αλλά έχω την αμυδρά υποψία ότι εκείνα τα σουτζουκάκια δεν πρέπει να ήταν και πολύ σόι

γ. Το καταπέτασμα. Την Άρτα και τα Γιάννενα. Ένα κοπάδι ψάρια, περισσότερες γαρίδες και αστακούς από μια πεινασμένη γαλάζια φάλαινα και φυσικά τόνους στρείδια

9) Ήπιαμε; Ήπιαμε;

α. Κάτι ψιλά τα ρουφήξαμε. Τι τα θες, τι τα γυρεύεις πάντως, κατά βάση, χυμούς και Φυσικά Μεταλλικά Νερά

β. Κάτι μπύρες, κάτι cocktail, κάτι μπουκάλια, κάτι σφηνάκια, κάτι σαμπάνιες και κάτι ζαντάκ την επομένη το πρωί

γ. Γκλού, γκλού, χικ…

10) Ξενυχτήσαμε;

α. Μέχρι τις μία και πολύ ήταν. Μετά έσκαγε μύτη η αστυνομία και με έβγαζε κλοτσηδόν έξω

β. Γέροι άνθρωποι είμαστε, το παλέψαμε όσο μπορούσαμε. Πάντως, μην φανταστείτε τα Σόδομα και τα Γόμορρα

γ. Του γ*μησα τα κουτάλια. Μέχρι τις 3 το πρωί στα κωλόμπαρα, μετά στα after, μετά για πατσά να στρώσει λίγο το στομάχι και έπειτα για ένα τελευταίο ποτό στα γρήγορα πριν τον ύπνο

11) Χορέψαμε;

α. Ναι, ένα βράδυ που ήμουν τύφλα χόρεψα στο κρεβάτι μου λίγο πριν βγάλω τα άντερά μου

β. Το ‘Nights In White Satin’ σφίγγοντας σαν χταπόδι το έτερον ήμισυ

γ. Δεν έχεις ιδέα τι τράβηξαν οι μπάρες και τα τραπέζια

12) Κόσμο γνωρίσαμε;

α. Ναι, κάτι βοσκούς, δύο ψαράδες, τον τύπο με εκείνη την αμφιβόλου ποιότητος καντίνα και όλη την αστυνομική δύναμη του νησιού

β. 2 barmen, 4 barwomen, 4 P.R. (όσοι γνώρισαν την Elli, λυπάμαι άλλα δεν πιάνεται στην καταμέτρηση), 3 strippers και πολλούς άλλους ενδιαφέροντες χαρακτήρες

γ. Ψηλές / ψηλοί, ξανθιές / ξανθοί, ηλιοκαμένες / ηλιοκαμένοι. Και αυτά σας φτάνουν

13) Την αχλαδιά την κουνήσαμε;

α. Την κούνησα, αλλά μόνος μου, μέχρι που ρόζιασαν τα χέρια μου

β. Γούτσου – γούτσου στο μαγουλάκι και γκίλι – γκίλι στο προκοίλι με το αγαπουλίνι μου κάτω από την Αυγουστιάτικη πανσέληνο. Ακολουθούσε πάρσιμο μετά κλαρίνων

γ. 134 ευτυχισμένες γυναίκες / άντρες δεν μπορούν να κάνουν λάθος. Θα έλεγα περισσότερα, αλλά πονάει η μέση μου

14) Τι φέρατε μαζί σας επιστρέφοντας;

α. Κάτι αφροδίσια

β. Τοπικά ποτά και γλυκά για να μην μου σπάσει τα η μάνα μου

γ. Μια Porsche. Κοψοχρονιά την δίνανε, κρίμα ήταν να την έπαιρνε κανένας ξεπλένης

15) Πότε ξαναφεύγετε;

α. Αν δώσει ο Ύψιστος, του χρόνου τον Αύγουστο

β. Όπου να ‘ναι θα κολλήσω κάνα τετραήμερο και μην τον είδατε, μην τον απαντήσατε

γ. Έχω ήδη φύγει

16) Τι θα σας μείνει αξέχαστο από το φετινό καλοκαίρι;

α. Το ειρωνικό χαμόγελο του αφεντικού μου μόλις με είδε πίσω στο γραφείο

β. Τα ξύδια που ήπια και τα λεφτά που χάλασα

γ. Εκείνη η νύχτα με την Adriana στο κότερο

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Περισσότερα Α: Λυπάμαι, χάσατε. Αν περίμενες ένα ολόκληρο χρόνο (ή και περισσότερο) για να περάσεις έτσι, ξέρω ένα υπέροχο ορεινό μέρος για να περάσεις τις διακοπές σου του χρόνου. Καιάδας λέγεται και πολύ σου πέφτει. Πάνε πέσε να ησυχάσεις, αν και με τη γκαντεμιά που κουβαλάς μάλλον θα σκαλώσεις σε κάνα κλαδί πέφτοντας και θα μείνεις εκεί να σε φάνε τα όρνια.

Περισσότερα Β:
Χμ, ούτε κρύο, ούτε ζέστη. Για τα μέτρα και τα σταθμά σας, μια χαρά τα πήγατε. Πάντως, οφείλετε να προσπαθήσετε πολύ περισσότερο αν θέλετε οι μελλοντικές σας διακοπές να χαρακτηριστούν επιτυχημένες. Του χρόνου πάρτε περισσότερα λεφτά μαζί και αφήστε το βάσανο σπίτι.

Περισσότερα Γ: Μπράβο και ζήτω και εύγε και ούρα και καλά έκανες και πάντα τέτοια και φτου σου να σε χαιρόμαστε. Αν όντως τα πέρασες έτσι, έχεις κερδίσει τον απεριόριστο θαυμασμό μου. Αν τυγχάνει μάλιστα να είσαι και γυναίκα, τότε είμαι ψηλός, αθλητικός, με ξανθά μαλλιά και γαλάζια μάτια (ή τουλάχιστον προτίθεμαι να προσπαθήσω να γίνω έτσι). Μπράβο σου και πάλι μπράβο σου.

Στο Β βγήκα ρε γαμώτο... Άντε και του χρόνου στο Γ ()